Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naallegro

Mam do sprzedania sukienkę do ślubu cywilnego

Polecane posty

Gość dafinesse
Do takich zdjęć to mogłaś ja wyprasować chociaż :O

Gość ale to jest
koszulka nocna

Gość o mamooooooooooooooooo
przeciez to cos wyglada jak kiepska koszulka do spania...okropna szmata:P

naprawdę wygląda jak pidżama...sama mam podobną... i w dodatku jeszcze zdjęcia na których jest masakrycznie pognieciona co nie wygląda fajnie...

Gość naallegro
Oczywiście,sukienka nie uprasowana, co zaznaczyłam w opisie. Niestety nie poświeciłam czasu na jej odprasowanie za co uprzejmie przepraszam;) Nie każdy materiał jest non-iron, dlatego trzeba liczyć się z prasowaniem przed własciwym ubraniem, ja zaś wystawiam na allegro ciuchy sporadycznie, nie jestem etatowym handlarzem w przeciwnym razie rzczywiscie, poswięciłabym czas na picowanie fotek nawet w photoshopie jak robią allegrowi sprzedawcy wysmuklając i obrabiając zdjęcia łącznie modelką, a później w komentarzach lamenty, że ciuchy na zdjeciach prezentują się całkiem inaczej... pozdrawiam

Gość naallegro
Aha, a jak ktoś woli może być i do spania. Mi to nie będzie przeszkadzać(sama śpię nago:P). Z szala można zrobić turban.

Gość ciężki przypadek
Haha, dobra jesteś. W podobnej sukience wystąpiła moja kuzynka, z tym ,że miala srebrne dodatki na ramiączkach, ale satyna też delikatna, no i w otoczce ślubnej- makijaż , fryz, opalenizna wyglądała naprawdę ładnie. Więc sukienka ma potencjał, ale jak chcesz liczyć na sprzedaż to powinnaś się bardziej postarac i lepiej zaprezentować suknie.