Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aquababy

ZDRADA, co sadzicie ?

Polecane posty

Gość aquababy

Jestem z chlopakiem od roku. Dowiedzialam, sie ze na poczatku naszej znajomosci on wciaz flirtowal na przez neta z laskami i zapraszal je na spotkania. Przeczytalam wszystkie rozmowy. I wyszlo najgorsze... mial seks z jedna z tych dziewczyn podobo 2 razy i widzieli sie 3razy. Poza tym spotkal sie z 2innymi. Sama nie wiem co myslec... On mowi, ze mnie kocha i chce byc razem, a to wydarzylo sie w pierwszych 3 miesiacach naszego zwiazku. Mowi, ze mial takie uzaleznienie ale ja go zmienilam i jak otworzyl oczy to zrozumial, ze robi zle i sie zmienil. Ale ja dowiedzialam sie dopiero teraz, gdy mam ogromne uczucia do niego! Kocham go, ale bardzo mnie to zranilo. Wybaczyc to co bylo w pierwszych 3miesiacach zwiazku i skupic sie na tym co jest teraz? Poradzcie prosze....

Gość kto z Wa tez tak ma
mój facet przez 2 m-ce byl ze mną i z była dziewczyna, bo nie wiedział czy nam wyjdzie i chciał się zabezpieczyć tzn. nie zostać na lodzie, dopiero jak z nią zerwał powiedział mi o tym, nie miałam mu tego za złe na koniec odegrałam się tym samym:classic_cool:

Gość aquababy
Wiec podobna sytuacja... zeby nie zostal na lodzie czatowal i umawial sie z innymi laskami. Ale teraz sie zapiera ze juz tak nie jest i ze to wszystko przeszlosc.