Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgfhdnb

wypada w takiej kiecce isc na weseleeeee ??

Polecane posty

Gość kjhiuyg
jak masz taką figurę to czemu nie, kiedy będziesz w takich chodzić jak już będziesz stara?

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tak wypada!zwlaszcza jezeli chcesz wypasc jak kurwiszon!

Gość jeśli nie założysz
majtek, to całkiem możliwe, że pan młody spędzi z tobą noc poślubną

Gość jeśli nie założysz
nie jestem starą dewotą, tylko młodym przystojnym blondynem

Gość ja mam 20 lat
i powiem Ci że zbyt wyzywająca, to nie Ty masz być gwiazdą na tym weselu:D jak chcesz krótsza to wybierz przynajmniej do połowy uda, moja koleżanka miała taką na imprezie i nie mogła w niej tańczyć bo ona się podwijała cały czas. uwierz mi ona jest do chodzenia a nie do zabawy, spójrz na ten pasek, który robi z niej małą bombkę, będzie sie podwijał, pod pośladki, zajmuję się szyciem ubrań i wiem co mówię:) ładna, sexy ale niepraktyczna:)

Gość OOwww
1. biala - nie pasuje! ten kolor przysluguje tylko młodej 2. brzydka i festyniarska - cekiny, krój.. ja bym w tym z domu nie wyszla...

Gość kaojdaiucbaiuef
jak wybierzesz inny kolor, to załóż, a co tam... bo biały to wiesz ''reserved'' dla jednej w sali ;p

Gość pani która szyje
ma całkowita racje :P ta sukienka jest niefunkcjonalna

Gość kaojdaiucbaiuef
albo jeszcze inaczej, potraktuj ta sukienke jako tunike, a pod spód założyc extra spódniczke tylko juz troszeczje dłuższą i bedzie s u p e r :) ja bym ja w ten sposób założyła :):)

na litosc Boga!ludzie!na wesele nie naklada sie nic co ma podobny kolor do koloru sukni panny mlodej!

Gość policz sobie
Ja mysle ze ta druga propozycja jest duzo lepsza, bardziej elegancka i sexy , bedziesz w niej wygladala jak dama kobieta z klasa . A ta pierwsza (wybrana przez Ciebie ... no coz ludzie beda sie na Ciebie gapic bez sensu i jest naprawde kurwiarska jak dla dziewczyny co stoi pod latarnia. Pozdrawiam

Gość fan pań o włosach Blond
eee niezła ta czarna , lepsza była by czerwona ale sukienka jest git ! :)

policz sobie Ja mysle ze ta druga propozycja jest duzo lepsza, bardziej elegancka i sexy , bedziesz w niej wygladala jak dama kobieta z klasa . A ta pierwsza (wybrana przez Ciebie ... no coz ludzie beda sie na Ciebie gapic bez sensu i jest naprawde k**wiarska jak dla dziewczyny co stoi pod latarnia. Pozdrawiam TEZ MI SIE TAK ZDAJE=]

Gość kaojdaiucbaiuef
haa! mówiłam że sie bedzie podobac i widzisz podoba sie szczególnie facetom :P czyli wniosek jest jeden :)

Gość kaojdaiucbaiuef
bo to tak jest, jak facet ma na ciebie patrzec to lepiej, żeby sie nakręcał nie widząc całości tylko jakiś kawałeczek... bardziej to działa na ich wyobrażnie :P

Gość fan pań o włosach Blond
pewnie że tak bo siebie trzeba oddawać po kawałku , wtedy na dłużej starczy :D

Gość ta sukienka jest idealna
dla kogos kto lubie ubierac tandetne szmaty, i wygladac jak szmata.... w sumie to watpie zeby ktos byl na tyle glupi zeby nawet pomyslec o zalozenieu czefos takiego,wiec pewnie to oitak prowowkacja, ale na ban facetom bedzie sie podobac.

Gość kaojdaiucbaiuef
czy ja wiem, czy by sie facetom podobała??!! może jakby juz byli mocno nawaleni a zony albo partnerki tych facetów nie dały zaciągnąc sie do swoich samochodów na małe bara bara... jak pisałam juz wczesniej, ta sukienka może byc ale w formie tuniki, pod warunkiem założenia pod nią spódnicy dłuższej od tej 'tuniki''... ale to twój wybór, tu każdy pisze swoje zdanie a ty tylko wyciągasz wnioski albo i nie...

Gość Rozgolia
Mysle ze za bardzo wyzywajaca. Na wesele nie.

Gość nerooo
Druga sukienka ,ta czarna bardzo mi się podoba .Moim zdaniem autorka niech sama zdecydyje,dziewczyno ,ale nie biała.Ten kolor tylko należy do panny młodej .Nie znasz zasad! Potrafisz obrażać.Ubierz się w worek po kartoflach .

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nerooo Druga sukienka ,ta czarna bardzo mi się podoba .Moim zdaniem autorka niech sama zdecydyje,dziewczyno ,ale nie biała.Ten kolor tylko należy do panny młodej .Nie znasz zasad! Potrafisz obrażać.Ubierz się w worek po kartoflach .jak sie ubierze w worek po kartoflach to nikt nie zobaczy jej wdziekow...hehehe!