Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie wiem

jak odzyskać byłego??

Polecane posty

No moze nie mam i zle zrozumialem ;) spoko ;) przyznaje racje wyglupilem sie ;)

wiekszosc z nas facetow nie we czego chce :P tylko ne zawsze dajemy to po sobie poznac :) Tak bylo tez ze mna niby ja sie pierwszy odezwalem do dziewczyny, ale potem na spotkaniu to ona wszystka ciagnela hehe powaga wy Jestescie bardziej zdecydowane :)

Gość cos o tym wiem
no i ok, dogadalismy sie autorko - skoro mowi, ze kocha, ale nie chce wracac, to troche dziwnie. dlaczego sie rozstaliscie?

Gość cos o tym wiem
ehh, pitus, nie pisz takich rzeczy, bo ja sobie znowu narobie nadziei na niewiadomoco;)

Gość nie wiem nie wiem
ale my nie gadamy o powrocie.. ja mu powiedzialam na samym poaczatku ze się boje i że nei chce tego co było..i on stwierdizl że bedize dobrze tak jak jest

Gość nie wiem nie wiem
wynikły pewen problemy, bylam nieznośna, osaczylam go jak bluszcz.. on staral się bardoz długoo.. tlumaczyl prosił, dawał sygnały, wkoncu zerwal..po pewnym czasie odezwal się

cos o tym wiem ja pisze o sobie :) ale wiem, ze sporo z nas ma problemy ze zdecydowaniem, ale napewno nie wszyscy :)

nie wiem nie wiem Jak na poczatku powiedzialas ze boisz sie bycia razem z nim to on 10 razy bardziej boi sie gadac o tym :)