Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emamcia

test!!!Pomocyyy!!!

Polecane posty

dziewczyny.mi alam.taka.sytuacje.co.prawda.termin@dpiero.w.poniedzial ek.wczoraj.po.poludniu.zrobilam.test.wyszedl.pozytywny.jedna .kreska.bardzo.blada.ale.byla.a.dzis.test.z.rannego.moczy.ne gatywny.o.co.chodzi.?martwie.sie.bo.2.razy.poronilam.w.4 tc. .czy.ktoras.tak.miala.i.byla.jednak.w.ciazy??

Gość bbhhh
a takie same testy kupułas??

Gość bbhhh
i czy pierwszy test lezal na plaskiej prostej pow. gdy wynik odczytywalas?

jedyna.roznica.taka.ze.pierwszy.robilam.moczac.koncowke.testu.w.pojemniczku.z.moczem.a.rugi.sikajac.na.niego.nie.wiem.czy.ma.to.znaczenie.:?

Gość jooojjj
kurcze nie schizuj i nie nakręcaj się tylko poczekaj do poniedziałku i zrób test we wtorek rano i zrób go tak jak pisze na opakowaniu - w zależności czy jest płaytkowy czy stumieniowy - a jeśli wyjdze pozytyw to nierób już następnych tylko idź na bete z krwi i ona da najwiarygodniejszy wynik

Gość myszzzz
zrobiłam już 3 testy. wszystkie pozytywne. okres spóźnia się 2 tyg. myślalam że to od antybiotyków a tu taka niespodzianka. w poniedziałek idę do gina żeby potwierdzić ale coś mnie podbrzusze pobolewa jak przed okresem i się boje czy oby wszystko ok jest. czy to ciąza czy może od czegoś innego testy wychodzą pozytywne :|jejuuu

napewno.jestes.w.ciazy.nie.stresuj.sie.:).gratuluje:)..a.na.bol.brzucha.mozesz.wziasc.no.spe.:)

Gość dkkdkd
Kretynko, przestań walić te kropki po każdym zdaniu, co ty spacji nie masz????

Gość bbhhh
gratulacje

Gość nie przejmuj sie tym tak
ta roznica wynika z koncetracji moczu. mialam podobnie.. wczesniej robilam po poludniu i wyszlo ze jestem a na drugi dzien rano ze nie. ten popoludniu byl bardziej zkoncetrowany bo w pracy akurat nie mialam kiedy sie zalatwic czyli z 8 godzin bez toalety ;/ a ten z rana to spalam tylko 6 godzin czyli mniej

a.mialas.testy.tej.samej.firmy?dzieuje.za.odpowiedzi.juz.sie.lwyplakalam..rano.i.mi.lepiej.;)jutro.zrobie.jeszcze.jeden.test.mam.nadzieje.ze.bedzie.pozytywny.:)

Ja też miałam po południu mocną kreskę a dnia następnego rano kreska była słabo widoczna i również jak u jednej z wyżej wypowiadających się - mocz poranny miałam mniej skondensowany niż wcześniejszego dnia po południu, na noc zawsze piję jak wielbłąd.

no.ja.wlasnie.bylam.wczoraj.z.synkiem.na.spacrku.i.dlugo.nie.pilam.i.nie.sikalam.dlatego.test.zrobilam.bo.tak.sobie.pomyslalam.ze.mocz.nie.bezie.rozcienczony.jej.nie.moge.doczekacc.sie.jutra.mam.ndzieje.ze.test.bedzie.pozytywny:)..