Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAMISIA25

Jak odzyskać faceta?

Polecane posty

Gość ToJaaaaa
jak go odzyskac? On nie potrafi ze mną w 4 ozy pogadac omija mnie bo mnie kocha a jak mnie widzi (zreszta jak ja go) to ciezko mu :( Wiem ze mnie kocha... :( napisalam zrobilam co moglam... myslicie ze potrzebuje czasu?

Gość RastaMaresioD
mozna byc z kims nawet 7 lat, ale to jest urok miłosci, ze jedna chwila moze wszystko zabic... ale ważne by sie nie smutać tylko naprawiac to co złe i pielegnowac to co dobre... Wazne że umiemy kochac ale jeszcze wazniejsze jest że umiemy wybaczyc komus i naprwaić to zepsuło sie:D

najwyżej się wykończe... podtruje sie 9 raz... moze teraz sie uda i juz nie bede cierpiec wiem ze sie starał i jak zwykle bedzie ze to moja wina;/ nie czuje tego bo go znam i wiem co sie zdzarzy jak przemysli...;/ chyba kazdy potrzebuje czasu ja chyba też...;/

Gość ToJaaaaa
Jest wrazliwym facetem i mysle ze potrzebuje czasu... ze tez nie jest mu łatwo... narazie ucieka... probuje nie myslec ale wydaje mi sie ze zrozumi ze nie da sie uciec od milosci...

tylko dlaczego to jest takie piekne tak szybko sie konczy? tylko nie mowcie ze wszystko sie konczy bo to nie prawda;/

Gość ToJaaaaa
KAMISIA25 ja teraz pisalam o swoim bylym i swoim problemie... bo moglo sie cos pomieszac ze pisze o Tobie...

heh moj ex tez jest wrazliwa osoba ale sie stara tego nie pokazywac i gnieździ to w sobie;/ ale z jego oczu możana wyczytać taki bol ze shok po prostu umow sie z tym chlopakiem na spacer do kina czy na kawe i wyjasnijcie sobie a nie zostawiajcie tej sprawy z niewyjasnionymi wątkami

Gość na kolanach
kamisia jeśli znajdziesz kogoś innego a ten twój będzie chciał do ciebie wrócić będziesz musiała wybrać kogo kochasz bardziej tak czy siak kogoś zranisz ...a czy potem wam sie ułoży kto wie...właśnie takie jest życie a sztuką jest umieć sobie z tym radzić i nie przejmować się tym za bardzo kto to potrafi jest szczęśliwy -teraz może być ci źle ale uwierz to doświadczenie pozwoli ci być lepszą osobą i zaowocuje to w przyszłości

Gość RastaMaresioD
Kamila masz przy sobie przyjaciół dla któetch jestes bardzo wazna.. chcesz sie otruć bo co?? pomysl troche o przyjaciołach, którzy sa przy tobie i docen ich bo wykorzystują swój czas dla Ciebii bo ejsteś dla nich wazna. to dla Ciebie takie proste zabic sie ?? a pomyslałas o ludziach, którzy cie kochają??

Gość ToJaaaaa
Ja myslalam to samo aby popelnic samobojstwo ale sobie cos zrobic aby mu w ten sposob pokazac ze naprawde zaluje i go bardzo kocham :(

Gość ToJaaaaa
co powiecie o moim problemie? KAMISIA25 to nie jest takie łatwe on mnie unika :(

Gość RastaMaresio
sorry, ale musze ci to powiedziec ... jestes głupia jak chcesz rozwiązać swój problem zabijajac sie... a jka myslsiz co my zrobili Twoi przyjaciele jak bys sie zabiła ?? co by zrobił Twój ex?? słucham

Gość na kolanach
no moja też mnie unika tylko dlaczego?

Gość ToJaaaaa
Mój ex napewno zrozumiałby że źle zrobił że nie porozmawiał ze mną tylko uciekał od problemu... cierpiał by bo mnie kocha... przyjaciele również :(

heh moze... dlatego jeszcze nie szukam poczekam na rozwoj wydarzeń moze masz racje ale ja jestem strasznie wredna i upierdliwa osoba i jak cos mam to chce to zatrzy,ac za wszelka cene;/ marku mnie nikt nie kocha;/ w tym sek mam tylko kolegow i koleżanki;/ i kilku przyjaciol takich jak twoj brat i ty;/ jak sie zabije odpoczniecie sobie ode mnie najgorsza jest chyba mysl ze moze wrocimy do siebie ale on nawet nie zmienil tapety w telefonie nadal tam jest moje zdjecie czyli on do konca tez nie uwarza ze to koniec;/

Gość RastaMaresio
moja mnie nie unikka chdx ja zranięłm strasznie, próbowaliscie pogadać?? na gadane mozn wszystko załatwic jak to powiedział Robert Górski:D ToJaaa, moze potrzebuje czasu an przemyslenie czego ?? czasem facet musi pomyslec, w tedy trzeba mu dac czas.

nie wiem c byscie zrobili moj ex... nie wiem on mnie tylko lubi wiec wiesz... powiedzial ze jak sobie cos zrobie to on sie zabije nawet wczoraj tak powiedzial ale ja w to nie uwierze.... nie macie telefonu? nie mozecie z innego nr telefonu do nich zadzwonic? przejsc sie do nich do domow? i porozmawiać>?

wiem ze wy sie nie unikacie marku... a czas na przemyslenia sobie trzeba dać... to pomaga a czasem umacnia zwiazek... dobrze zaraz zobacze ten link;]

Gość RastaMaresio
Kamila, ale moze my nie chcemy od ciebie odpoczac?? moze my chcemy ciebi znac i z Toba gadac?? Na kolanach, próbowałes sam piosneka napsiac ? dla tej jedynej osoby w twoim zyciu ?? polecam bardzo, super sprawa... ale Kamial nie mozna być nahalnym ..... nie mozna zmusic nikogo na siłe by był z Toba.

Gość na kolanach
hehe próbowałem napisać książke...ale piosenka?to ma sens nawet nie wiesz jak wielki....tylko ona teraz ma już innego

wiem ale ty masz ine podejscie bo jak ja nie jestes jedynakiem;/ wiem ze go nie zmusze ale bede starala sie ja tam nie bede piosenek pisac woele rozprawki na temat problemu wiesz ze twoj brat jest jedyna osoba ktora ma na mnie taki wplyw i ja na niego tez dzialam bo zawsze robi to co chce;] heh moze zawalcz o nią? wiesz czasem jest cos takiego jak odbijany;] moze akurat tobie sie poszczesci sprobuj napisac piosenke a nóż widelec ci sie uda;]

Gość na kolanach
ona niechce mieć ze mną żadnych kontaktów -walczyłem o nią i stałem się dla niej toksycznym człowiekiem-napiszew piosenke i co ?co z nią zrobie skoro ona niechce mnie widzieć

Gość RastaMaresio
ja psize coraz wiecej piosneke i dzieki temu nie mysle o swojej, która kocham nadal. Przelewam uczucia na papier, tych utworów nikomu nie pokazuje i nikomu nie pokaze to są moje uczucia, których nie mozna wysalć na zaden konkurs. Zawsze warto walczyc, takie ejst moje zdanie

Gość ewusiaaaa
Wiecie co dziewczyny? Czasami nie trzeba się wcale rozstawać z facetem i rzucać z mostu :) Czasami faceci po prostu nie mogą się przyzwyczaić że są zależni psychicznie od kobiet, od płci \"słabszej\" itd. to może przychodzić z nienacka, budzą się i czują że coś ich ogranicza i to kobieta! Przyciąga ich do siebie! Nom, pierwszym odruchem na jaki ich stać to ucieczka! He he.. Mówią w tedy wszystko i byle co aby mieć wolna chwilę czy dzień, czy tydzień,a my to rozważamy co tam nam paplali, nie potrzebnie, naprawdę. Chce mieć wolne? Dobrze, zgódź się. Niech poczuje jak to jest bez Ciebie, jak jego świat zubożeje. A Ty tymczasem zajmij się tym co konieczne dla Ciebie itd. i nie odzywaj się ale miej nadzieję że sam przyleci, ale nie pogadać jak z koleżanką, jeśli tak to go odeślij. Bo Ty chcesz czegoś więcej, a ochłap typu znajoma czy koleżanka nie powinny cię interesować.

moze a moze i nie moze chce bys to ty zrobil pierwszy krok moze napisz piosenke i wyslij jej list;]

ewusiu masz racje moze trzeba zrobic sobie urlop ale ja bede gorzej cierpiec niz on a ze a codzien mnie w sql bedzie widzial to tez nie zbyt odpoczniemy wolalabym na niego nie patrzec ale nawet nie jestem w stanie zmienic tapety na komurce;/

Gość na kolanach
już to robiłem poszliśmy nawet na taką umowe że zostaniemy przyjaciółmi bo widziała że mi zależy ...na drugi dzień dostałem sms że ma kogoś teraz i ten ktoś nie rzyczy sobie by miała takiego przyjaciela jak ja

Gość RastaMaresio
znam osobe, która wlaczy cały czas o dziewczyne chodz ona odrzuciła go juz z 15 razy :D o faceta zawsze warto walczyc bo on ma duzo w głowie rozterek, miałem nie dawno problem co wybrać: Marzenia czy dziewczyne... wybrałem dziewczyne, która potem mnei znienawidziła, a marzenia utraciłem.... pomyslałem najpierw błąd :( ale potem pomyslałem nie, dobrze zrobiłem :D