Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość offieczka_Kasia

boję się,że mogę być w ciąży.... tabletki antykoncepcyjne.....

Polecane posty

Gość offieczka_Kasia

biorę tabletki antykoncepcyjne już 2 miesiąc... zaczęłam już 2 opakowanie... z 8 tabletek już wzięłam z tego drugiego opakowania.. ale mam mały problem... TO znaczy tabletki biorę regularnie zgodnie ze wskazaniami ginekologa, o tej samej godzinie, ale na ulotce pisało że działanie tabletek jest natychmiastowe... wzięłam pierwszą tabletkę w pierwszy dzień miesiączki, miesiączka skończyła mi się po 5 dniach, 6 dnia pozwoliłam by skończył we mnie... a teraz jakoś głupio brzuch mnie boli i zrobił się jakiś większy!!! to jest przecież nie możliwe żebym zaszła w ciążę ale słyszałam o takich przypadkach że dziewczyny brały regularnie i zaszły...chociaż nie wiem czy to do końca możliwe, bo w czasie przyjmowania tabletek nie ma się dni płodnych.... Proszę was o wyrozumiałość, jestem początkującą dziewczyną ... z góry dziękuję :)

Gość offieczka_Kasia
jest tam ktoś ?

Gość masdsmsmn xd
moim zdaniem jesli bierzesz tabletki według zalecen prawdopodobienstwo ciązy wynosci 0,01 % mysle ze nakrecasz sie niepotrzebnie pozdrawiam

Gość offieczka_Kasia
czyli zawsze jest jakies prawdopodobieństwo zajścia w ciążę.... aj aj aj niedobrze ... bardzo niedobrze

Gość sdadkkad
male bo male ale jest najlepiej przeczytaj ulotke od tabsów powodzenia:)bedzie dobrze

Gość bbhhh
brzuch cie od tych tabletek moze bolec i urosnac tez

Gość offieczka_Kasia
a kiedy mój brzuch powróci do normalnych rozmiarów?? bo jak wypnę brzuch to wygląda jak bym była przynajmniej w 7miesiącu ciąży!!!!!!! a jak nie wypinam i chodzę normalnie to i tak jeST duży jak gdzie 4-5 miesiąc...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa POMOCY!!! :(

Gość jooojjj
myśle że to skutek uboczny tabletek!! one sieją taki syf w organiźmie no i zatrzymują wode i stąd ten twój brzuch ... jak co po 3 miesiącach nie zniknie to idź zmienić tabletki

Gość oczywisciecccccccccccccccc
eee cos przesadzasz chyba nie widzialas kobiety w 7 miesiacu ciazy dziewczyno nie lamentuj i nie nakrecaj sie organizm sie dopiero przystosowuje a wydety brzuch masz od jednego od tabletek ktore zatrzymuja wode w organizmie to od tego nie wiem jakie stosujesz tabsy ja biore yasmin on w moim organizmie nie pozostawia zatrzymania wody wiec brzuch mam normalny, a metody antykoncepcyjnej 100 procent nie ma brzy regularnym braniu masz 0,01 % ze wpadniesz czyli jedna obieta na 1000 regularnego stosowania pozdrawiam

Gość Mono1307
Witam! mam pytanie pop jakim czasie sa widoczne jakie kolwiek obiawy ciąży??? używam tabletek yasminelle i tydzień temu zapomnialam wzią jednej a wieczorem współżyłam....czy to możliwe ze ból piersi i głowy po tygodniu moga byc obiawami ciaży??????? Proszę o odpowiedz....

Gość oczywisciecccccccccccccccc
nie nie mozliwe po tygodniu ciazy nie wykryjesz a to ze zapomnialas tabletki oznacza ze powinnas ja przyjac ja najszybciej, bierz juz normalnie do konca opakowania potem w 7 dniowej przerwie napewno dostaniesz krwaiwnie z odstawienia :) pozdrawiam i nie martw sie to nie sa objawy ciazy to sa raczej skutki uboczne tabletek

Gość Mono1307
Dziękuje bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam

Gość pytajnikkk
i po wy sie trujecie tymi tabletkami. ja uzywam tylko prezerwatyw i jakos nie zaszlam w ciaze przez 4 lata...

Gość pytajnikkk
i co macie mniej bolesne miesiaczki? nie obrazaj mnie bo nie jestem ograniczona

Gość ona 20
i to o dużo mniej bolesne. Kiedyś to mnie tak bolalo ze ledwo żyła i cały czas spałam i lezałam w lóżku. A teraz prawie wcale mnie nie boli i miesiączki są mniej obfite i krótsze. pozdrawiam:)