Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tantaaaaaaaaa

kobiety, faceci pomóżcie, wypowiedzcie się

Polecane posty

Gość tantaaaaaaaaa

zy uważacie, że to jest w ogóle zdrada? Jesli z kimś flirtuję, opowiadamy sobie soczyste historyjki, spowiadamy się sobie z naszych fantazji, lub próbujemy je "wirtualnie" realizować - czy to zdrada? Czy Wy mielibyście poczucie winy po czymś takim, (będąc w związku, rzecz jasna)? Czy mielibyście żal i byli wściekli za to na partnera? Czy można to traktowac jak zdradę; -> czy słowa na ekranie, lub głos w słuchawkach to jeszcze nic złego?? Mój facet, z którym jestem półtorej roku (jest to związek na odleglość) początkowo miał konto na nk. Nk jest jednym z pierwszych rozpie**alaczy związków (przepraszam za wyrazenie), kiedyś podał mi hasło do innego portalu, spróbowałam zalogować się na jego konto, zobaczyłam w wiadomościach wysłanych: teksty typu: "ale mi się podobasz, śliczna jesteś: *" i konwersacje, przenoszenie się na gadu gadu, numer którego ja nie znam. To były rozmowy z typowymi rozbieranymi lalami. Powiedziałam mu że dostałam anonima, bo faktycznie poczatkowo dostałam ostrzezenie od koleżanki, że cos nie gra. On odpowiedział atakiem: "a co ja zrobiłem? Zdradziłem Cie? Powiedziałem komuś, że go kocham? przespałem się z kimś?" itd. Usunął konto na nk. Powiedziałam mu ze mnie to rani, pół roku pracowałam nad odbudowaniem mojego zaufania. Bolało, ale z czasem złość i żal minęły. Kilka dni temu odkryłam jego konto na kolejnym popularnym portalu ze zdjęciami. Zrobiłam dokładnie to samo co poprzednio. Przeczytałam to samo, te same teksty na zasadzie :"kopiuj, wklej" do 400 bab. Powiedziałam mu o tym, żeby nie robił ze mnie idioty, że wiem o wszystkim, zapytałam czy już się z kimś spotkał, powiedział ze pewnie myślę, ze przeleciał je wszystkie. Nie mogę spać po nocach, śni mi się on z blondynkami. Mój chłopak jest typem borderline'a, miał ciężkie dzieciństwo, zostawiła go matka. Jesteśmy w związku na odległość, widujemy się rzadko, rozmawiamy codziennie przez telefon. Również poznaliśmy się przez internet. Nie wiem jak sobie z tym poradzić, czy on jest uzależniuony od tego co robi? Jakie są motywy jego działania, czy to tylko nic nie znacząca zabawa, rozrywka, czy on szuka już kolejnej... jestem załamana tym co się stało. Konto z drugiego portalu również juz usunął. Drogie dziewczyny i faceci tym bardziej powiedzcie mi czy spotkaliście się z czymś takim? Zostaliście w ten sposób "zdradzeni"?

Gość widzialy galy co obciagaly
🖐️

Gość ogarnij się kobieto
ten facet po prostu lubi ludzi i kobiety co nie oznacza że z każdym "ludziem" idzie do łóżka :D

Gość daj sobie spokój kobieto
co z tego ze usunął jedno konto jak utworzył 5 kolejnych obudz sie kobieto i kopnij w tylek tego lovelasa bo zdradza cie na prawo i lewo i nie rozumiem co ma do tego trudne dzieciństwo

Gość tojuzbylo
Kochana...ja tak zmarnowalam 5 lat ;/ nie ludz sie ze on sie zmieni... jesli Ty mialabys takie same poglady to ok, wowczas moze i nie byla by to zdrada dla was ale Ty myslisz inaczej i inaczej to postrzegasz, Ciebie to rani, on nie widzi w tym nic zlego szkoda Twoich uczuc i lez ktore wylejesz.... nie daj sie...nie badz tak glupia jak ja :/