Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniaczkaaaa

mam 172cm wzrostu tak bardzo chcialabym miec 10cm mniej

Polecane posty

Gość jesuis
172 to najlepszy wzrost dla kobiety, chyba nie masz innych problemow i musisz je sobie wymyslec...

Gość taktylkopytam
znajdz sobie wysokiego faceta i po problemie :)

Gość innnaaa
kenniks pieknie napisane ale to tylko slowa wbrew pozorom faceci wola te nizsze nawet czasami o tym nie wiedza i wybieraja podswiadomie takich par znam mnostwo nawet moj ex zostawil mnie dla takiej 155 a sam ma 193cm ....

to może zostaniesz modelką? Wszystkie modelki i miss mają powyżej 170

Podajecie przykłady, że ktoś zostawia dziewczynę wysoką dla niskiej... Ale zastanówmy się, czy głównym tego powodem był wzrost? Znam też przypadki, gdzie facet rzucił atrakcyjną dziewczynę, dla mniej atrakcyjnej, czy przez to można powiedzieć, że faceci wolą nieatrakcyjne?

Gość innnaaa
podswiadomie wybieraja te niskie i mniej urodziwe taka prawda

Gość oczywiście oczywiscie
każdy facet wybiera brzydkie kobiety bo to taka uroda męska .

Gość Lilianka_19
Ja mam 177 i jakoś nie narzekam;-) oprócz tego że nie zakładam obcasów...chociaż i mi się czasem wydaje że moje niskie koleżanki mają większe powodzenie...któraś mi kiedyś powiedziała że mężczyźni lubią niskie kobiety bo się im włącza instynkt opiekuna i obrońcy:-D

Dla mnie przy pierwszym kontakcie z dziewczyną wzrost nie ma żadnego znaczenia, o ile nie jest to więcej niż 180:) Zaraz jeszcze powiecie, że faceci boją się atrakcyjnych dziewczyn? To co napiszę, może was przytłoczyć, ale mam mnóstwo kumpli - większość z nich za atrakcyjne uważa dziewczyny wysokie, szczupłe, o długich nogach. Dlaczego więc często zdarza się, że wybierają inne? Odpowiedź jest niestety prosta, dużo facetów obawia się atrakcyjnych dziewczyn, nie wierzy w swoje szanse, ale po prostu zaczyna być z dziewczyną, która jest aktualnie pod ręką...

nie wiem skąd ten szał wzrostu. Co gorsze najbardziej narzekają dziewczyny +170 cm. Sama mam 174 cm i jakos nie narzekam. I zakładam płaskie buty i takie z wysokim obcasem i wtedy wyglądam po prostu bosko:) bo dodatkowo jestem szczupła. Poza tym zauważyłam, że...ludzie są jakby niżsi...serio!:P Nie jestem strasznie wysoka przecież, a wielu facetów jest niższych. Ponadto zauważyłam dziwną tendencję, w Polsce wysoki facet wybiera są sobie niską dziewczynę, te wysokie są na drugim planie jakby. Za granicą właśnie te wysokie cieszą się wiekszym powodzeniem:P

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
no wlasnie kenniks boja sie ...mnie facet podrywal wszystko szlo ok a pozniej zwiazal sie z inna ..nie bede pisac nawet jak wygladala:O

Ewelinkaaa, to chyba dobrze, że tak wyszło;) Chciałabyś marnować swój czas dla tchórza?;) Na szczęście wszędzie są wyjątki i mam nadzieję, że Ty na taki trafisz!

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
szkoda bo facet mi sie podobal i z tego co mowil ja jemu tez a tak wyszlo...nie zapomne tego uczucia kiedy zcekalam na spotkanie ..jego powrot ...i sie doczekalam powrotu jego z jakas inna dziewcvzyna a myslalm ze to jakas super laska bo afcet cud miod a tu:O:O nabawilam sie tylko kompleksow

Z autopsji wiem, że często czekanie jest najgorszym, co może nas spotkać. Jednak z drugiej strony rozczarowania nas czegoś uczą i zamiast spędzać czas na lamentowaniu, warto podnieść głowę wysoko i zapytać siebie: Czego mnie to nauczyło? Faceci są różni, jedni wydają się fajni, a nie są, inni wydają się okropni, ale po bliższym poznaniu okazują się fajni...