Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielizna

bielizna

Polecane posty

Gość bielizna

zdaza wam sie ze nie zakladacie bielizny np majtek i zakladacie mini lub zapominacie o staniku i zakladacie opcisla bluzeczke, albo w ogóle jej nie zakladacie czesto wam sie t zdaza?:]

Gość parosia
niedawno sposobem wyciągnęłam chłopaka z nudnej posiadówki u znajomych w łazience zdjęłam majtki, siadłam na niskim fotelu naprzeciwko niego i parę razy rozsunęłam nieco nogi mając kolana wycelowane prosto w niego. Zobaczył za czwartym - piątym razem, natychmiast wyskoczyliśmy, on wściekły bo pewnie nie tylko on zobaczył - siedział z kolegami. A ja - jak się mną nie zajmujesz i nie zwracasz na mnie uwagi to nie moja wina. Wściekły jeszcze wchodził do domu i natychmiast tak mnie wy*ebał, jeszcze drugiego dnia d*pa mnie bolała.

Gość dhgg
ostatnimi czasy po domu bardzo czesto chodze bez stanika i postanowiłam ze jak nadejda wakacje to tez bede chodziła bez bo do szkoły raczej nie wypada. mam 19 lat

Gość dhgg
a majtki to zalezy... jesli bede wiedziała ze sie spotkam z NIM to czemu nie;)

Gość quala
mój mąż stwierdził po ślubie że jestem zbyt wstydliwa i dla rozluźnienia zarządził taki trening \"pięć minut\". Polegał na tym że w domu od rana musiałam chodzić zupełnie nago zaczynając od pięciu minut ale codziennie o pięć minut dłużej. Zabawna rzecz, nagusieńko jeść śniadanie, a on ubrany. Po paru razach polubiłam jak wodzi za mną wzrokiem, podziwia i wyszukuje powody żebym chodziła. Po dwóch tygodniach zaproponował zamianę nagiej godziny na wyjście bez majtek lub bez biustonosza. Lato, urlop, atrakcyjne miejsce, chce się wyść, szkoda ponad godziny, więc cóż było robić po kilku jeszcze dniach się zgodziłam. Wybierałam raczej bez stanika ale było tak gorąco, że sama brałam stringi i wstydy jakoś tak mi przeszły.