Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marlena369

czy wasi faceci sa przystojni

Polecane posty

Gość agusinek99
do wscieklej bestii ile jest w tobie jadu i zawisci. ZAL..

Gość NillaOld
Prawiczek, strasznie generalizujesz, ale coś w tym jest. Ja jestem ładna, ale odkryłam to bardzo późno. Wcześniej myślałam, że jestem okropnie brzydka, miałam masę kompleksów i dlatego właśnie, żeby się dowartościować, spotykałam się tylko z przystojnymi facetami, choć bez solarium ;). Teraz dowartościowuję sie tym, że mój chłopak jest mądry, zabawny i najcudowniejszy na świecie ;]. A od wyglądania w tym związku jestem ja :).

w sciekla bestio, dlaczego masz w stopce profil z nk obcej baby? odbiła Ci faceta no i co w związku z tym? :p

Gość brutalna_ prawdaaa
Brzydki facet+ ładna dziewczyna= gość ma duuużo keszu lub/i dobry sprzęt w gaciach lub dziewczyna szuka chwilowego wsparcia Przeciętny facet+ładna dziewczyna= nie trafiła jeszcze na lepszego Przystojny facet+bardzo przeciętna dziewczyna= panna jest bogata/ustawiona lub/i ma niezły tyłek i jest niezła w łóżku Przystojny facet+brzydka dziewczyna= facet ma małego ptaszka

Gość agusinek99
brutalana prawda to zinterpretuj jeszcze inna opcje: przystojny facet, ładna dziewczyna, ale o 7 lat starsza ??

Gość brutalna_ prawdaaa
prawiczek i kropka 1987-> a co z Ciebie taki idealista ;p Nie przesadzasz? A tak na marginesie.. nie jest tak jak pisze? ;p

Gość nanananananana
moj tez na poczatku mi sie nie podobal, teraz oczywiscie patrze na cos zuplenie innego niz uroda, zakochalam sie, dobrze sie dogadywalam i przekonalam sie do zwiazku z nim, podoba mi sie jego figura, usta, ale sa rzeczy, ktore mi sie nie podobaja w twarzy np chociaz i tak schizuje, ze jakas inna bedzie miala na niego chrapke, mimo, ze nie jest jakims ciachem

Gość brutalna_ prawdaaa
agusinek99 przystojny facet+ ładna dziewczyna, ale o 7 lat starsza= układ na dłużej: - babka raczej jest ustawiona/ bogata/ ma własne mieszkanie lub/ma znajomości i może mu pomóc się ustawić układ na krócej: - jest niezła w łóżku

Gość NillaOld
Prawiczku, uważałam się za brzydulę, ale byłam sympatyczna i miałam fajny biust - myślałam, że faceci na to lecą. Ale każą znajomość urywałam po kilku spotkaniach, bo myślałam, że nikt się nie może we mnie zakochać - taka jestem beznadziejna, oraz że jak mnie lepiej poznają, to własnie tę beznadziejnośc odkryją i mnie pierwsi rzucą. Na szczęście wyzdrowiałam :) Czego i Tobie życzę

Gość brutalna_ prawdaaa
facet zaś w powyższym układzie lubi zazwyczaj przejmować rolę kobiety, babka zaś musi mieć "jaja"

moj ma 175cm jest mały i chudy ma krzywe zęby ale nie za to go kocham :) nad wyglądem jeszcze z nim popracuję :D

Gość brutalna_ prawdaaa
Prawiczek, a kto mówi, że przedstawione przeze mnie kombinacje nie są udane? Czy są udane czy nie- zależy tylko od ludzi i ich potrzeb. Nie każdy musi być z modelem lub modelką żeby być happy B) Po prostu ludzie dobierają się zazwyczaj na zasadzie "coś za coś". Tak po prostu jest. -> prawiczek i kropka 1987 brutalna_ prawdaaa, nie ma wiec udanej kombinacji, kazda swiadczy o jakichs problemach

Gość agusinek99
brutalna prawdaa opcja na krocej i dluzej dotyczy mnie jednoczesnie, heheh niezle. mam nadzeje, ze bedziemy razem, bo bardzo go kocham.

Gość C-alineczka111
Błożesz ty mój - ile czytania ..... :-) Pa. pa.

Gość brutalna_ prawdaaa
-> agusinek99 życzę wszystkiego dobrego !!

Gość depeche15
Duzy nos, mikroskopijne usta, ciemne oczy, krzaczste brwi, czarne dluzsze wlosy ... Brzmi nieciekawie ale kobietom sie podoba bo jest bardzo meski. I ten glos... Z wygladu przypomina Dava Gahana z Depeche Mode i to chyba dlatego tak bardzo przykul moja uwage bo zawsze szukalam kogos w tym typie.Wiem ze nie wyglada jak model ale to moj ideal zdecydowanie.