Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrikkaaaaaaaaaaaaa

Najładniejsze perfumy..wasze TYPY..

Polecane posty

Gość marrrikkaaaaaaaaaaaaa

hey pewnie każda z was ma jakieś swoje ulubione perfumiki ?:) Napiszcie tutaj ich nazwę.. i może gdzie sie nadają.. np ja: Lacoste touch of pink.. -słodkie dość intensywne..nadają się moim zdaniem na jakaś randkę,spotkanie..a nie do pracy itp :)

Christian Dior -Fahreheit, raz go dostałęm z Niemiec , nigdy bym go nie kupił ,on kosztuje 200zł , szkoda kasy , ale bardzoooo ładnie pachnie :)

Gość fakrenheit faktyczniebosko
bosko pachnie ❤️

Gość echo davidoff

Gość z rują
z meskich GIO - Diora wymiata tak, ze bym z chłopa umbranie zdarła jak tylko poczuje :o mam obsesje na jego punkcie.

Gość Lancome - hypnose. mmmmm

Gość lubie różowe

Gość mloda...
a ktora z was uzywa perfum nike? jak bylam na ipmrezie, to taka jedna laska ich uzywala, az zapytalam jakie to perfumy, bo zapach byl wrecz boski :) no i to sa nike, tylko nie wiem jaki kolor, niebieskie odpadaja, bo sprawdzalam,a innych nie moge wyczaic

Ange ou Demon Givenchy, Nu YSL, The One D&G, It's Kaos Gosh, Baby Doll YSL Alien Thierry Mugler, Rush Gucci.

DKNY \"Delicious night\"- bardzo ciepły orientalny zapach, zdecydowanie na wieczorne spotkanie, impreze, urodziny, bal lub kolację przy swiecach, absolutnie nie do pracy i nie na dzień LANCOME \"Tresor\" na kazda okazję- wspaniały zapach CALVIN KLEIN \"Euphoria Blossom\"- bardzo miła kwaitowa kompozycja, zdecydowanie łagodniejsza od tradycyjnej Euphorii, na kazda okazję z rują >>>>>>> GIO to Armaniego a nie Diora pain au chocolat >>>>>>>> Gucci Rush wycofane? Przeciez mozna je dostac bez problemu w kazdej perfumerii

Gość chanel allure

a z męskich JOOP "What about Adam"- niestety juz nie produkowane, mozna dostac jeszcze w USA w niektórych perfumeriach internetowych i DAVIDOFF "good life"- bardzo meski zapach

Gość berrbery bruit
na kazda okazje :)

kiedys uzywalam perfum tylko i wylacznie calvina kleina, glownie Contradiction, Eternity i Euphoria, w tej chwili wole Babydoll YSL i przede wszystkim Coco Mademoiselle Chanel

Gość zapaszek
celine dione uhmmmm to jest zapach

Gość miss cherrie diora
najpiękniejsze!

Armani - Code (zarowno meski jak i damski ;)) Escada - Pacific Paradise Moschino - I love love Pacco Rabane - Black XS

Gość Zenek czyścioszek
Dobra śmierdziuchy i tak jak zdejmiecie buty, to odór waszych stóp zabije zapach perfum i czar pryśnie.

Gość kokosekk
Mademoiselle - Chanel - chyba na kazda okazje Coll Water- Davidoff - świeży, delikatny zapach na codzien i moje ostatnie odkrycie "I love love" - OMG jak to pachnie!!!!

Gość Gucci Rush
Wcale nie jest wycofane :o

dopiero odkrylas I love love :D? boskie, to fakt ;) teraz w rossmannie przecenione sa na 45, trzeba isc i kupic na zapas, hahah :P

Gość 50 polskich złotych
mexx - ice touch Mmm

Gość perfumy z rossmana
są gorszej jakości niż kupowane np. we Francji w oryginalnych butikach i drogeriach - dużo podróżuję i mam perfumy z różnych zakątków świata - nie twierdzę , ze to podróby(pachną niby tak samo), ale ja wyczuwam różnicę w trwałości i ogólnie zapachy są jakieś taki jakby... hmm... bardziej przejrzyste - YSL za 40 zł...:O

ja juz mialam troche org perfum i powiem, ze z dotychczasowym to najbardziej podobaja mi sie: - Versace: crystal noir - chanel chance eau fraiche