Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesieboje

Wstydze sie pracowac

Polecane posty

Gość bojesieboje

w kauflandzie wykladając towar:( niestety mam taka sytuacje ze musze isc do tej pracy i jest oferta jako pracownik dzialu czyli wykladanie towaru w danym dziale i ja sie wstydze przed ludzmi stac w fartuchu i wykladac towar boje sie ze ludzie sie beda smiali jak im powiem gdzie pracuje:(

Gość bojesieboje
ale chyba to nie sa nocki tylko dniowki:(

Gość bojesieboje
wiem ze ludzie partrza z gory na takich szarakow ktorzy pracuja w marketach boje sie tego

Gość bojesieboje
dzieki czikulinka:(

A czy praca do powód do wstydu ? Daj spokój .Niczym się martw i powodzenia :)

Gość ppp7
Wiesz, chyba ludzie nie zwracają uwagi na takich, którzy wykładają towar. Z czego tu się śmiać. Nie martw się, bedzie dobrze.

Gość o zesz.....
Wstydzic bys sie mogla, gdybys musiala stac pod latarnia, chodziac tu tez praca nie hanbi

Gość dddd32
hahahahaha a moze chcialas zeby cie uczynili w tym kauflandzie kierowniczka?

Gość nie wstydź się
wstyd to kraść !!! Ja tez pracowałam w Kauflandzie, na kasie. Mam juz ten okres za sobą, pracowałam, bo nie miałam innej pracy ( np. zgodnej z wykształceniem), a żreć niestety trzeba. Dziś pracuję na wysokim, odpowiedzialnym stanowisku, z ludźmi z tzw. wyższej półki, mam trudną i ambitną pracę i nie ukrywałam nigdy przed nikim, że kiedyś zarabiałam na chleb jako kasjerka, ludzie mnie szanują też za to , ze nie zadzieram nosa, jak niektórzy. Chowaj wstyd do kieszeni i pracuj. Powtarzam: wstyd to kraść !!!

Gość hgfrtghfdsgfd
niektórzy by chcieli tak pracować a nie mogą bo miejsc nie ma, wiec nie przesadzaj. rozumiem jakbyś za sprzątaczkę poszła

a jaki masz zawod ze musisz akurat tam pracowac, zadna praca nie hanbi, no chyba ze nie chcialo dzwigac sie teczki to teraz trzeba wykladac woreczki i miec pretensje tylko do siebie.

Gość dziewczyno
daj spokoj, kiedys pracowalam w sklepie, sprzatalam ludziom w domach, opiekowalam sie starszymi osobami. Teraz zarzadzam spora grupa ludzi. Co to za wstyd pracowac w sklepie??? Chyba tylko skonczone burole patrza na pracownikow sklepu z wyzszoscia. Ale czy interesuje Cie ich zdanie?

Gość ja tez wstydze sie pracowac
w sklepie :( I nadal pracy nie mam bo boje sie co powiedza znajomi... Zawsze nasmiewaja sie z tych co pracuja w sklepie i dlatego nie chce tam pracowac

Gość dziewczyno
Do: "ja tez sie wstydze pracowac" Punkt pierwszy-zmien znajomych Punkt drugi-popracuj nad wlasna samoocena

Gość boze ale ...
kobieto co ty gadasz idz pracuj pamietasz jak kiedys mowiono ze wstyd sprzatac ulice a teraz ludzie prosza aby ich tam przyjeto wez sie w garsc i pierdol znajomych widocznie to buraki a skad wiesz ze bede sie nasmiewac

hmm w Polsce to sie wstydza, ale za granica to nawet w sortowni smieci by pracowali i nic sobie z tego nie robili, tylko u nas taki ludzie maja taki tupet ze sie z innych nabijaja, a sami gowno maja,bo albo mamusia pomogla albo po znajomosci praca, a z kogos rznac łacha to ok... wstyd to krasc i dupy dawac

Gość dziekiiii

nie przejmuj się , ja jak robię zakupy np w kauflandzie;) to nie zwracam uwagi na innych , chyba że pójdę i się spytam grzeczmnie gdzie mogę znależć kostki do zmywarki ;) byś musiała się wstydzić jeśli byś nic nie robiła i siedziała na dupie

Gość fajna robota
Spokój, nikt ci dupska nie truje. Chodzisz i układasz herbatki na półkach. :) ( gorzej jak by to były telewizory)

Gość bojesieboje
dzieki za podniesienie na duchu:)

Gość ja tez zaczylam od kasy

Gość drumlaaa
ja tez kiedys wykladam towar , czego tu sie wstydzic? wstyd to krasc jest . Teraz pracuje w biurze .

Gość o ja PIERDOLEE
a ja 10 lat na bezrobociu jestem , ciagle z dziecmi siedze i chyba dalabym wszystko za takie ukladanie na pulkach ajajajajajaj

Gość Mr Scary
zawsze możesz świadczyć usługi seksualne wszak lepiej być znaną w całym mieście kurwą niż zwykłą pracownicą sklepu spożywczego :D