Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carrie7071

Ciąża a okres

Polecane posty

Hej Zakładam temat od nowa bo wszystko co do tej pory przeczytałam jest dla mnie po prostu dziwną mieszaniną. Chodzi o to ,że kochaliśmy się z chłopakiem ok. pięciu razy od dn28.02 do 4.03 zaliczając dni płodne i niepłodne(bez zabezpieczenia). Tydzień po pierwszym zbliżeniu (28.02) zrobiłam test-NEGATYWNY. Mam zgagę, często mi się \\\'odbija\\\' i jestem bardzo senna. Cały problem w tym ,że dziś dostałam okres (spóźnił się dwa dni) cóż jednak do końca okresem bym tego nie nazwała. Są to raczej plamienia. Wiem ,że pewność da tylko test moczu, krwi lub wizyta u ginekologa ale chciałabym wiedzieć co myślicie o tym. Może któraś z Was właśnie tak miała? Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam

Dodam jeszcze ,że od kilku godzin podpaska jest czysta. Krew pojawia się tylko wtedy kiedy oddaję mocz.

Gość jooojjjj
zrób test i to szybko bo jak to ciaża to każde krwawienie jest niebezpieczne... a wg mnie są spore szanse że to nie okres a krwawienie które w ciazy się zdarza

Bardzo się martwię bo jeśli jestem w ciąży nie chce żeby dzidzi stała się krzywda. tego bym sobie nie wybaczyła.