Carrie7071 0 Napisano Marzec 15, 2009 Hej Zakładam temat od nowa bo wszystko co do tej pory przeczytałam jest dla mnie po prostu dziwną mieszaniną. Chodzi o to ,że kochaliśmy się z chłopakiem ok. pięciu razy od dn28.02 do 4.03 zaliczając dni płodne i niepłodne(bez zabezpieczenia). Tydzień po pierwszym zbliżeniu (28.02) zrobiłam test-NEGATYWNY. Mam zgagę, często mi się \\\'odbija\\\' i jestem bardzo senna. Cały problem w tym ,że dziś dostałam okres (spóźnił się dwa dni) cóż jednak do końca okresem bym tego nie nazwała. Są to raczej plamienia. Wiem ,że pewność da tylko test moczu, krwi lub wizyta u ginekologa ale chciałabym wiedzieć co myślicie o tym. Może któraś z Was właśnie tak miała? Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Marzec 15, 2009 Dodam jeszcze ,że od kilku godzin podpaska jest czysta. Krew pojawia się tylko wtedy kiedy oddaję mocz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jooojjjj Napisano Marzec 15, 2009 zrób test i to szybko bo jak to ciaża to każde krwawienie jest niebezpieczne... a wg mnie są spore szanse że to nie okres a krwawienie które w ciazy się zdarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Marzec 15, 2009 Tak wiem ale test chyba nie wyjdzie podczas \'okresu\' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia333 0 Napisano Marzec 15, 2009 powtórz test za 2/3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Marzec 15, 2009 Bardzo się martwię bo jeśli jestem w ciąży nie chce żeby dzidzi stała się krzywda. tego bym sobie nie wybaczyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy oleander 0 Napisano Marzec 15, 2009 z tego co mi wiadomo to podczas tego pseudo \'okresu\' test też jest wiarygodny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy oleander 0 Napisano Marzec 15, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3027942 o tym wcześniej zapomniałam.. pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach