Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghkhk

Będe wdzięczna jak pomożecie -

Polecane posty

Gość ghkhk

No to tak, jak coś odrazu mówie jestem dorosła, on także... Lecz jest taki mały problem. odrazu gdy się w nim zakochałam, zrobiłam się natarczywa, i przez to chyba go odrzuciło mocno od mojej strony. Lecz ja go kocham czasem się widzimy, jak jesteśmy gdzieś i on tam także jest, często patrzy na mnie gdy ja nie widze, lub spuszcza wzrok, lecz na mój uśmiech odwraca wzrok, co to może oznaczać? Raczej nie piszemy ze sobą. Ostatnio się dowiedziałam od jego znajomego, że on powiedział że jestem natrętna i nie jest mną zainteresowany. To mnie naprawdę załamało. Możecie pomyśleć "Dziewczyno daruj sobie, on nie jest tobą zainteresowany" Ale chociaż tak mówił...Bo to prawda byłam natarczywa. ale już dałam sobie spokój nie męcze go, czekam aż odpocznie i sam zagada, czy coś. Lecz powiedzcie czemu np. Odwraca wzrok gdy ja się uśmiechne, albo powtarza ruch np. Przegryzam wargi, po chwili on też. patrzy na mnie, i czuje że rozmawia na mój temat. Ale nie rozumiem tego...Jeżeli nie był mną zainteresowany to chyba by tak nie robił?

Gość rgdfg
Narzucanie się jest czymś najgorszym... nie szukaj w jego ruchach, gestach czegoś pozytywnego w twoim kierunku.. to może być czysty przypadek.. a jak uśmiechasz się do niego a on sie odwraca może oznaczać że boi sie że gdy się usmiechnie ty znowu staniesz się natarczywa... woli zachować dystans... zapomnij o nim i tak chyba będzie najlpiej... zraził się i nie ma co sobie wmawiać że jest inaczej... zapomnij, nie myśl o nim, przejdzie Ci...

Gość upierdliwe baby są najgorsze
jak poznasz nowego to zachowuj się jak człowiek bo zaczną cię unikać:o natarczywe baby są gorsze od natarczywych facetów wierz mi