Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haley

Moj kot jest psychiczny

Polecane posty

haley --- to aparatka ;) Lubi przebywać w łazience, jak sie kąpie siedzi na wannie i mnie badawczo obserwuje :D często spi na pralce, siedzi na \'półce\' kibelkowej )wc podiweszane). Jak myje zęby łazi po umywalce i wtedy najbardziej pragnie żebym ja przytulała, ja pluje pastą a ta się mizia :) kochana jest ;)

Gość kokosz tomala
a co powiesz na to ,że mój 2 letni kot ma zdolności przesuwania przedmiotów siłą myśli! SERio!!!

no wanna mojego tez przyciaga, wspina sie na lapkach i zaglada no i rano jak sie maluje to mi wywleka kosmetyki i z nimi ucieka pod lozko, ale do umywalki nie wlazi hahah za to sie przytulac chce zawsze jak pije goraca herbatke ale i tak ulubione miejsce to garaz, wystarczy otworzyc drzwi to wskakuje na kosiarke i lapki kladzie na kierownice (mamy taka kosiarke jak mini traktorek)

kokosz to super ;) moj na razie zdolnosci telekinetycznych nie objawil ale kto go tam wie ;) mlody jest i wszystko przed nim na razie ma swietnie opanowana gre na nerwach :p

Gość buuuu11111
ja chce kota :(

Gość nowypantu
ale te wasze koty zwariowane moja kicia nic nie robi smiesznego

No kocisko dzisiaj bylo grzeczne, tylko jeden srubokret ukradl mezowi, kiedy ten naprawial na dworze vana potem podwedzil kawalek chleba z salata i szynka i uciekl i zszamal pod lozkiem ale dopiero teraz zaczyna sie czas jego zabaw wiec pewnie cos glupawego zrobi ;)

Gość ttrushi
bombowe zwierzaki:)

dzisiaj kot zrobil sobie drapak z mojej bluzy do pracy a ze byla ostatnia czysta to chodzilam w podartej :) no i jakims cudem zrobil dziure w blyszczyku do ust i caly zezarl :)

dzisij maz grbil trawe i co nzbieral troche to kot wskwiwal i rozgrzebywal potem lazil po trampolinie teraz grzecznie spi:)

Gość kasztan kasztanowy
mój dziś rano wskakiwał mi do samochodu, chyba do pracy chciał ze mna jechać...

Gość A moja kotka jest ...
... mentalnym niedorozwojem:) Ma już 5 lat, a co wieczór zanim zaśnie wtula się w moje włosy i mierzwi je łapkami (jak kociaki brzuch karmiącej matki). Nawet to przyjemne (dopóki nie używa pazurów i nie szarpie mi czaszki) tylko muszę często pościel zmieniać :)

Gość ayris
Ha ha chyba wszystkie koty są psychiczne :) Mój też ma trochę na głowę ale da się z nim żyć :) Ostatnio znalazłam sporo rzeczy dla kotów na http://allezoo.com.pl/85-Koty i chyba zamówię mu jakieś nowe zabawki - może przestanie siedzieć w moich butach i obgryzać kwiatki... :P

Gość gość
Mój kot mi kradnie zawsze makaron z talerza, frytki, kawałek rybki, a ostatnio pomidora. O notorycznym podpijaniu mi mleka, kawy czy herbaty z kubka już nie wspomnę. Wystarczy na chwilę się odwrócić czy na moment wyjść z pokoju po coś. No ja np. nie będę ze szklanką mleka czy z talerzem z obiadem szła do ubikacji, a kot podkrada nawet jak ktoś jest w pokoju. Wskoczy na stół, mowisz "nie wolno", a ten trach np. frytka, podniesiesz się czy powiesz coś to spitala. I co mu zrobisz. Wlezie na lodówkę i sobie możesz pogadać do siebie. 0 respektu w ogóle :/ A je dobrze bo puszki mokrego MAC'a aż mu się uszy trzęsą. 3 x w tygodniu świeżutkie mięsko, 1x w tygodniu podroby. Do tego pastę smakową z lizyną na wzmocnienie.