Caryca żelkowa 198 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, WywâloneJaja napisał: Baby chyba poszły pasze dla starych gotować bo pustki Ja się już rozkręciłam do gównoburzy, a tu cisza zapadła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywâloneJaja 12 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Ja się już rozkręciłam do gównoburzy, a tu cisza zapadła. Najgorzej jak się nakręcisz i guwno pozostaje się obracać wokół własnej osi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 90 Napisano 53 minuty temu 44 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Rozwodnik z dzieckiem. To akurat jest rasizm. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 13 Napisano 41 minut temu 22 minuty temu, HHefner napisał: Tego nie da sie zaplanowac. Czasem samo się zdarza Na szczęście mam dzieci i dzięki temu nie będzie się za mną uganiała masa przystojniaków chcąca utrzymywać cudze dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 13 Napisano 36 minut temu To znaczy zależy, która narracje wybieramy 2 to, że będę miała krocie z alimentów o będą utrzymywać tuzin kochanków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach