Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depeche15

A ja jestem piekna i wierna

Polecane posty

Gość depeche15
A jak sie ma religia do inteligencji? :) Idiota. Czesc.

Gość depeeeecheee
a no dużo się ma. Samo to, że tego nie rozumiesz świadczy o twojej głupocie. Po prostu inteligentny człowiek wie, że na boga dowodów nie ma, że to manipulacja i bzdura wierutna aby kierować masami i wyłudzać kase. Wystarczy pogrzebać w historii, oprzeć się na nauce...i zorientowac ze nigdy nie było i nie będzie dowodów na istnienie jakiegos tam boga. ale do kogo ta gadka ;)

Gość do prawiczek
nie pocieszam, stwierdzam fakty. Poniewaz mam bardzo blisko potwierdzenie na własne słowa - JA ;)

Gość depeche15
Ah , a umiesz udowodnic ze Boga nie ma? Naukowo? os mi sie wydaje ze dawkins ci na mozg padl. :)

" nie pocieszam, stwierdzam fakty. Poniewaz mam bardzo blisko potwierdzenie na własne słowa - JA " Czyli jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę. Pogratulowac temu prawiczkowi. :classic_cool:🖐️ Pytanie ile takich jest? 😭🖐️

Gość depech15
Prawiczek - kazdy ma takiego partnera na jakiego zasluguje. Jesli jestes madry i inteligenty ( a mysle ze jestes)- twoja dziewczyna tez bedzie!

Gość depeeeecheee
wiesz, tak samo ci nie udowodnie ze nie istnieje rozowy mis latający w kosmosie - jednak rozsądek podpowiada mi że go nie ma ;) przemysl to dobranoc

Gość depeche15
ten mis byl smieszny :P ale w niego nie wierze. bo wierze w Boga. Bog a mis

Gość depeche15
widzisz roznice? Dobranoc :)

Gość depeeeecheee
a wiesz moze ze nasz bog powstal z kilunastu bóstw egipskich? wiesz ze nasza wiara oparta jest na ich wierzeniach? a bog i mis to w tym przypadku to samo, tyle ze ktos kilka tysiecy lat temu nie wymyslił misia a boga. Faraonowie uzywali bostwa po to aby zapanowac nad ludem, a klamstwo z biegiem lat zakorzenilo sie w ludzkosci bo kazdy twierdzil ze "nie da sie udowodnic jego nie istnienia" Jednak dzis naukowcy udowadniają ze ziemia powstała inaczej niz mowi religia, ze czlowiek powstał inaczej...to są dowody. Są dowody ze religia ma w sobie wiele sprzecznosci, są dowody od czego się zaczęła, i sa dowody ze nikt nie ma na boga dowodów ;) W dobie dzisiejszego rozwoju naukowe na szczęscie coraz mniej osob wierzy w te bzdury...

piękne i wierne nie wzbudzają zainteresowania nie da sie skrytykowac,zgnoic,wyzywac :P nuuuuuuda !!!!!!!!!! chcesz wpisów to napisz,ze lubisz analka,obciągac paly,odbijać mężow żonom Zobaczysz co sie będzie działo ;)

Gość depeeeecheee
do tego zauwaz, ze wiekszosc ludzi uczonych i inteligencji nie wierzy w boga, natomiast statystycznie w boga wierzy najglupsza czesc spoleczenstwa...

Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) Wzbudzają tylko trudno je znaleźć. Była tu jedna ale się ulotniła. ja jestem ;) piękna i wierna.... każdemu z którym aktualnie się kocham :P

Cześć skarbie. 😘 To raczej za takową się podająca. :D Kto najwięcej gada, ma najmniej do zaoferowania... Szczególnie w necie.

Nie mam bladego pojęcia... Gdybym wiedziała, nie byłoby mnie tu... Bo miałabym wiernego, inteligentnego i wyglądającego jak młody bóg faceta. :D Nie sądzisz? To się sprowadza zarówno do przypadku mojego, jak i Twojego.

Nie wszyscy... :) Choć bardzo często trudno Was zrozumieć, nawet, gdy chodzi o detale... Coś w tym jest, że faceci są z Marsa, a kobiety z Wenus...

Nawet nie chce mi się o tym wszystkim pisać, za dużo tego... Wiele razy zostałam już zraniona, nie chcę do tego wracać... Kończyło się z reguły na jednym - podrywali, ja się zakochiwałam, potem okazywało się, że chodzi tylko o łóżko... :/ To tak w skrócie, przy większości przypadków. Facetom jest obojętne co im się do łóżka nawinie, byleby to drzewo nie było, taka prawda.

Moje biedactwo. 😘❤️🖐️ Taki wiek raczej mało kto myśli o poważnym ziązku. Na pocieszenie, niektóre kobiety marza o tym, by facet chciał je dotknąć sam z siebie bez obrzydzenia. Ciesz się, że budzisz pożądanie. ;)🖐️ Wiem, marne pocieszenie. 🖐️