Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie czuje czaczy

Jestem wrażliwym facetem czy to dobrze czy źle ?

Polecane posty

Hheheh nie czuje czaczy i zasad tanga też nie zna bo to tanga trzeba dwojga ....:classic_cool:

Gość wez nie zartuj
szczery nie marudz jak stara baba:P

Gość nie czuje czaczy
*Sami* no właśnie jestem sam żeby poczyć czacze musze mieć kogoś, wymyślam sobie wady których wcale nie mam

Gość nie czuje czaczy
weź przestań z tą ortografią- nie chce mi się

nie czuje czaczy jak chcesz to ja Ci moge napisać jakie masz wady:P Dla mnie jesteś żałosny. Powiedziała ze coś czuje,ale jest z innym,wiec sam nasuwa sie wniosek. Ma Cie gdzieś panie wrażliwy ponad normę

Gość kilimandzaro1111
wiesz co, moze i czula cos, ale co? bo z pewnoscia nie byla to wielka milosc, skoro odeszla. Natomisat znam przypadki, gdzie kobieta poprostu odeszla, mimo, ze kochala z calego serca, bo nie widziala sie u boku tego mezczyzny do konca swoich dni, lub staly inne rzeczy na przeszkodzie. Jedna rada....zrob krok w tyl i zacznij zyc swoim zyciem.Ciezko jest sie z tym pogodzic, ale to najlepsze rozwiazanie.

Gość nie czuje czaczy
kilimandzaro1111 masz rację -wiesz było jeszcze wiele przeszkód o których tu nie napisałem ...nie miałbym łatwego życia u jej boku wiedziałem o tym od początku-dałem jej coś czego ona nie doceniła pełne zaufanie i wolność gdy mnie zostawiła myślałem że to był mój błąd -ale teraz widze że nie...ja cenie sobie wolność bo życie mnie tego nauczyło...ona jeszcze tego nie wie że podstawą udanego związku jest zaufanie

Gość kilimandzaro1111
wyczulam w tym co piszesz, ze bylo pare przeszkod, a moze nie pare, ale jedna wilka przeszkoda, zeby zyc szczesliwie i byc ze soba..mam racje?

Gość nie czuje czaczy
nie takie jak inni ludzie dużo wątpliwości i obaw brak szczerości strach o przyszłość...wszystkie te wątpliwości mogłem rozwiać ale nie zrobiłem tego odkładałem to na później...to moja wina i tylko moja...na przyszłość będe mądrzejszy

Gość kilimandzaro1111
najgorsze jest teraz robienie z siebie ofiary...bo to nie twoja wina, rozumiesz?Poprostu nie ta kobieta i nie ten czas. Mowia, ze czas goi rany, ale ja mysle, ze czas moze tylko pomoc w tym, by oswic sie z sytuacja, i teraz powinienes myslec tylko o sobie i jeszcze raz o sobie, zajac sie czyms, co sprawia ci przyjamnosc, co zajmuje ci czas i mysli.Emocje musza opasc, a wtedy wszystko zaczyna wygladac inaczej.Daj sobie czas!Radykalne zerwanie kontaktow i myslenie tylko o sobie!Bo kontaktujac sie z nia sam siebie ranisz swiadomie!I nie pozawalasz jej odetchnac i przemyslec tego , co zaszlo na spokojnnie.Krok do tylu!

Gość nie czuje czaczy
łatwo powiedzieć ... gorzej tak zrobić-powolutku mi przechodzi ...najśmieszniejsze jest to że to ja zawsze udzielałem takich rad jakich ty mi teraz udzielasz-samemu strasznie ciężko w to uwierzyć

Gość kilimandzaro1111
wierze Ci, sama niedawno przechodzilam przez cos podobnego, ale pozbierasz sie, tylko troche czasu!dasz rade,glowa do gory!:)

Gość nie czuje czaczy
dzięki miło usłyszeć coś takiego

Wedlug mnie to bardzo dobrze ze taki jestes.Teraz jet malo ludzi ktorzy maja serce na miejscu.. A Panna zrozumie co stracila i sama bedzie chciala wrocic... Napewno masz taka osobowosc,ze moglbys sobie przebierac w pannach .. tylko nie kazdej ja pokazujesz... Moj byly... wrazliwy , dobry czlowiek.. ale zamkniety w sobie.. Na cale szczescie.. bo nie kazda mogla go tak poznac jak ja |:) teraz niestety jest tylko moim exem ..;/ 3maj sie i uszy do gory

Gość nie czuje czaczy
masz racje dziewczyny się za mną oglądają pewnie ze względu na to jak wyglądam,a te które mnie znają mówią że szkoda że ich chłopak nie jest taki jak ja,ale ja jestem wybredny mase dziewczyn odżuciłem bo coś mi w nich nie odpowiadało -teraz wiem jak musiały się czuć...jestem na dodatek strasznie zamknięty w sobie trzeba dużo czasu żebym się otworzył przed drugą osobą-to moje przekleństwo

Chlopie...Ty Dziekuj Bogu i rodzicom ze jestes taki jaki jestes:)..ze masz trakie wartosci ktorych wielu nie ma ...poprostu za to ze masz to serce na miejscu:) a Jak trafi "kosa na kamien" to dopiero zobaczysz co to prawdziwa milosc.. A sam pisales ze dziewczyny sie za Toba uganiaja ..wiec na stopie kolezenskiej mozesz je sprawdzac... nie obiecujac niczego .. poprostu obserwujac ich zachowanie.. jakimi wartosciami kieruja sie w zyiu ..kim sa i po co zyja .. i napewno znajdzie sie jakas godna uwagi.. :) Wiecej wiary w siebie.. Bo jestes wyjatkowy ... malo juz jest takich facetow..

Gość nie czuje czaczy
tak robie ...sprawdzam...oceniam...po wielu prubach znalazłem odpowiednią zakochałem się w niej i wierzyłem że ona we mnie widziałem to w jej oczach i zachowaniu...ale nie otworzyłem się przed nią do końca bo na to trzeba mi czasu...no i ona odeszła

Moj eks tez sie do konca przede mna nie otworzyl..i zle mi z tym bylo ..;/ czulam jakby mi nie ufal ..;/ Tak samo Ona mogla sie czuc... Albo mogla wcale nic nie czuc... Pogadaj z nia ..!

Gość nie czuje czaczy
ona nie chce mieć ze mną nic wspólnego ma już kogoś-przynajmniej tak mówi

a ile byliscie ze soba?ile macie lat?to jakis kontakt macie ze soba?

Gość nie czuje czaczy
pół roku ja 24 ona trzy lata mniej byliśmy pół roku razem...zerwała nawet kontakty przyjacielskie-bo chłopak jej nie pozwala.Zadnych kontaktów wiem że krótko byliśmy razem ale to się rozpadło w momencie kiedy było najlepiej nie dawała żadnych sygnałów że coś jest nie tak po prostu odeszła-napisała mi tylko sms-ja walczyłem ale tylko się pogrążałem

Ja jestem w podobnej sytuacji...;/ tylko to moj byly nie potrafi teraz ze mna normalnie rozmawiac;/ Skoro walczyles i nic to nie dalo ... to chyba trrzeba zmienic taktyke.. Napisz jej ostatniego smsa.. z tym co czujesz co myslisz... i sie do niej nie odzywaj jesli ona pierwsza nnie napisze... .. I nie pograzyles sie .. bo poprostu walczyles o to uczucie .. Ja wyznaje taka zasade....Nie ulozysz szczescia na czyims nie szczesciu... 3maj sie :) i uszy do gory

Gość nie czuje czaczy
dzięki pocieszyłaś mnie ...szkoda że nie mogę ci się jakoś odwdzięczyć