Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weelington

Po prostu wyszła, zabrała swoje rzeczy i trzasnęła drzwiami

Polecane posty

weelington - bardzo się mylisz i z takim podejściem nie będziesz w stanie być z żadną normalną kobietą. Problemem jesteś Ty. Żeby nie było, że się nie znam, to dla wyjaśnienia: jestem facetem, 35lat i sporo przeżyłem w swoim życiu. Zmień się, bo inaczej do niczego nie dojdziesz.

a do zawsze szczerego - czy twoje zwiazki polegają tylko na dupczeniu? Bo ja swoich partnerów kochałam i LUBIŁAM. Jak zwiazek sie kończy, kończy sie strona erotyczna i romantyczna, to pozostaje sympatia. I swoich byłych LUBIĘ i nie widze powodu, dla którego miałabym urwac z nimi wszelki kontakt i przestac wysyłac życzenia urodzinowe. To saobecnie tacy koledzy jak wszyscy inni - innym wysyłam zyczenia, to i byłym wysyłam. alez masz prawo wysylac smsy nawet do matki teresy z kalkuty, ja ci przeciez tego prawa nie odbieram, ale jesli nie potrafisz zrozumiec, ze ktos inny moze zwyczajnie miec odmienne zdanie to nic nie poradze

Powiem prawde, a jestem facetem ;) ze gdyby moja M. zrobila awanture ze jakas ex przyslala zyczenia, to osobiscie wystawiam Jej walizki za drzwi ;) To jest tylko i wylacznie moja sprawa!!!! jezeli jestem fair w moim zwiazku, to druga osoba tak musi to odbierac. Nikt nie ma prawa do mowienia mi, tym bardziej wymagania zebym nie utrzymywal kontaktow z tym czy innym bo komus sie nie podoba... to juz nie jest moj problem, tylko tej drugiej osoby.

Gość buuuhihihahahi
o tak!! słuchaj kumpli oni zawsze super doradzają!!! Człowieku jesteś zazdrosny więc nie myślisz racjonalnie a koledzy zawsze powiedzą co chcesz usłyszeć... Zastanów sie na spokojnie co Ona złego zrobiła? czy jak koleżanka składa jej życzenia to odpisuje? czy jak kolega składa jej życzenia to odpisuje? a jeśli ona uważa ze grzecznościowy kontakt z kimś kto kiedyś był ważny to nic złego to znaczy że jest szmatą? a może kiedyś urzekło Cie w niej to że jest sympatyczną osobą która nie potrafi traktować ludzi jak śmieci czyli : nie jesteśmy razem to spadaj a może trzeba było ją zapytać co jest dla niej ważniejsze to że zrobi przykrość ex nie odpisując mu czy to że Tobie robi przykrość odpisując mu... ale nie nazywać szmatą. teraz to czekaj jak ona ochłonie póki co masz kolegów :)

Gość weelington
aha czyli to wszystko to moja wina? :-O widzę że wszyscy myślice tak samo, a kumplom ufam bo zanm ich od lat i zawsze dobrze doradzją. spadam stąd

Powiedz synu ile ty masz lat.Kiedy dorosniesz? Jak kobieta chce odejsc to odejdzie.Jezeli jestes wartosciowym facetem to chocby dostawala setki takich smsow to i tak zostanie przy tobie.Ale z tego co napisales jestes prostakiem.Wyzwales ja od szmat.Dlaczego?Lepiej dla niej zeby nie wracala do ciebie.Kazda kobieta lubi byc adorowana i moze sprawia jej to przyjemnosc ze ktos o niej pamieta. Widac jej byly to inteligentny facet z klasą!

Gość i co z tegoooo
zawsze szczery przypominam ci ze Matka Teresa z kalkuty juz nie zyje ;)

No tak, nie dość, że dupek, to jeszcze Pan i Władca nie potrafiący przyjąć szczerej krytyki. Nie wiem, czy z kumplami także chodzisz do łóżka - przecież znasz ich od lat. Typowe zachowanie w myśl zasady: na złość mamie odmrożę sobie uszy i prawda jest tylko jedna - moja prawda, a wszyscy, którzy mają odmienne zdanie są przeciwko mnie. Takie zachowanie trzeba leczyć. Zrozumiesz to może za kilka lat, bo teraz nie jesteś w stanie.

Gość to zwiąż swoje życie
z kolegami skoro oni tak wszystko dobrze wiedzą i tak ci świetnie doradzają :O To tylko i wyłącznie TWOJA WINA , mój chłopak też dostaje smsy od byłej , na każdą okazję i pewnie że mnie to wkurza ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy wyżywac się za te smsy na nim , bo z jakiej niby racji ? Jesteś częścia jej życia a nie całością , nie pępkiem świata wokół którego wszystko się ma toczyc , to że tworzysz z kims związek nie znaczy że masz tę osobę na włanośc Według mnie jesteś po prostu niedojrzały i despotyczny skoro po takim numerze jeszcze szukasz winy w niej , daj dziewczynie spokój

Gość xczczxcz
oczywiscie, zawsze szczery, mozesz miec inne zdanie Czy to ty jestes prawiczkiem i masz 29 lat? No w każdym razie ja nie wiażę sie z facetami, którzy majadziwne problemy, wiec takie dylematy w ogóle mnie nie dotyczą. Ja wysyłam swojemu exowi życzenia, mój maż wysyła swoim byłym, ja zresztą jego byłej tez wysyłam życzenia. Chodzimy na urodziny jej córki.

Gość melania P
a ja jako jedyna kobieta zgodze sie z autorem welington, mam taka sama sytuacje, tyle ze to facet dostaje od bylej smsy i wiem ze o niej czasem myśli mnie to w.kurwia bardzo, ale ja nie daje tego po sobie poznac , chowam żal w sobie. ona nie powinna utrzmywac kontaktu z byłym, bo tylko powoduje to ze tamten się nakręca i ma nadzieje na cos wiecej, wiem co mowie a druga kwestia jest taka ze ją to bardzo bawi ze Ty okazujesz zazdrosc i jestes zły a ona ma Cie na haczku, moge wiedziec jaki masz znak zodiaku? (sorry ze z innej beczki) bo ona jest ryba jesli piszesz ze miala niedawno urodziny. :)

Gość xczczxcz
melanio, a skad wiesz, ze on sie nakreca? Może on też ma dziewczynę? On do niej nie pisze codziennie, tylko z okazji świat, urodzin.

Wellington: Miałeś mądrą kobietę. Głupota i mądrość nie pasują w związku. Ona to zauważyła i dobrze zrobiła, że odeszła.

Gość hhhggtrer
melania P puknij się w głowę kobieto! Podstawą związku jest zaufanie, a autorowi najwyraźniej go brakuje. Wg mnie nie ma co tego dalej ciągnąć. Zawsze znajdzie się wyimaginowany powód do niezadowolenia z jego strony. Żl mi tej dziewczyny.

Zgadzam sie.Co innego jakby pisali na gg czesto no to juz mozna sie z irytować ale tylko dlatego, ze o sobie pamietaja..?I za kazde takie sytuacje wyzwiska i zazdrosc? To nie chce pomyslec co bylo by gdyby spotkali sie po latach i poszli na kawe ze soba.Mordobicie

xcx cos tam: \"Obiecała z tym skończyć i jeszcze się głupio tłumaczy, że to przeciez nie jej wina, że nie może mu zabronić \" \"no ale ona odpisuje na te smsy! Jakby nie odpisywała to może gościu dałby sobie spokój! \" czytales te fragmenty? bo zdazylem sie przyzwyczaic, ze ludzie tutaj bardzo szybko feruja wyroki nie mial prawa nazwac jej szmata - to nie ulega kwestii, zachowal sie jak palnat i prostak czy ona miala prawo trzasnac drzwiami - no jasne czy on mial prawo oczekiwac ze jej ex nie wysle smsa - jasne ze nie czy on mial prawo oczekiwac, ze ona przestanie pisac do ex - tak, mial prawo, bo w koncu mu to obiecala, ktos zadal dobre pytanie - co jest wazniejsze - zranione uczucia ex czy zranione uczucia swojego faceta, jesli by po pierwszym wybuchu zazdrosci u autora laska stwierdzila, ze sie nie godzi na takie cos, jasno okreslila, ze ona chce pisac do swoich ex - no to jest wybor po stronie autora - godzi sie czy nie godzi ale z tego co autor pisze ona obiecala, ze przestanie wiec przestancie sadzic po sobie i przenosic swoich ukladow z eksami na ludzi przedstawiajacymi tu swoj problem - to ich zycie i ich reguly, moga miec inne a juz zupelnie inna sprawa, ze dojrzalosci to autorowi brakuje - stad moj pierwszy wpis w temacie pozdr.

Gość xczczxcz
zawsze szczery - dobrze, że ty przeczytałas wszystko tak dokładnie

Gość brzdycbrzdyc
ale debil jestes, sorry. jak masz z tym problem, to wyskocz do Jej eks a nie do Niej. Jeszcze w ogole ja pobij za to ze dzieci w afryce gloduja. Co za palant. W ogole co to za facet co jest tak gownienie niepwny siebie ze laska smsa nie moze dostac. Popracuj nad kompleksami troche bo dziewczynie zycie zatrujesz. Teraz na kleczkach ja przepraszaj i blagaj o przebaczenie, moze sie ugnie, skoro niby tak dobrze Wam bylo. sam szmata jestes, wiesz?

Gość xczczxcz
Ja sie swoją droga dziwię, że 4 lata udało się im razem przeżyc

Ona musiala miec go dosc i trzasneła drzwiami.Jest zbyt zaborczy.I kwestia jest taka czy to faktycznie sporadyczne i okolicznosciowe smsy czy pisza ze soba.

zawsze szczery - to ze mial prawo oczekiwac spelnienia obietnicy jest jedna sprawa, a to ze darl jape na kobiete o wyzwiskach nie wspomne jest inna....... i gdyby zalatwil ta sprawde inaczej, nikt by tak nie zareagowal. Jezeli post bylby napisany "prosilem tyle razy, tlumaczylem ze mnie to boli itp a ona strzelila focha i wyszla trzaskajac drzwiami" - to uwierz mi ze reakcje byly by calkiem inne ;)

Jeżeli byli ze sobą 4-ry lata, to nie sądzę aby ona chciała wracać do swojego ex. Raczej były to sporadyczne sms'y ale mogę się mylić. weelington zachowywał się jakby ona była jego własnością i widział jako problem te właśnie sms'y. Nie potrafi zrozumieć, że problem tkwi w jego podejściu do nich. Przesadna zazdrość rozwaliła już niejeden związek.

to uwierz mi ze reakcje byly by calkiem inne alez ja mam pewnosc, ze bylyby inne i chyba wiesz o czym to swiadczy, prawda? ;-)

Gość Aval
O j chłopie jaki Ty jesteś durny Ale żeby Cię pocieszyć nie jesteś odosobniony w tym przypadku Byłam zoną zazdrośnika i znosiłam jego zazdrość bo były dzieci i był dorobek życia Aż pewnego dnia już nic nie było ważne tylko łyk powietrza Nigdy nie zdradziłam męża ale słyszałam ilu to ja mam kochanków i jak to ja go zdradzam Dobrze świadczy o Twojej dziewczynie że były dzwoni i składa jej zyczenia na wszystkie okazje A Ty kolego masz nieskie poczucie własnej wartości Facet który zna swoją wartość tak się nie zachowuje Idz do psychologa bo będziesz miał kłopoty Dobrze radzę z doświadczenia Aval