Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _nowa_

Ile wózków potrzebuje dziecko?

Polecane posty

Gość _nowa_

Powiedzmy że z maluchem można wyjść w styczniu i ma on wtedy dwa miesiące. Ile wózków będzie potrzebował do zakończenia "okresu wózkowego"? Czy lepiej nastawiać się na jeden wózek, wielofunkcyjny, na czas leżenia noworodka i siedzenia już większego szkraba czy też zmieniać wózki częściej a jak tak, to ile razy?

moj synek mial pierwszy wozek wielofunkcyjny ktory zmienilismy na spacerowke-parasolke i ona juz napewno posluzy nam do konca okresu wozkowego. czyli w naszym przypadku 2 wozki

Gość asia88-84
jak sie corka urodzila to miala gleboki wózek,jak zaczynala siedziec to głeboki wózek sie porozbierało i byla spacerówka. na dzein dzisiaejszy corka ma 2 lata i kupilismy dla neiej mala podreczna spacerówke.pozdrawiam

Gość odpowiem na temat
2 wozki

Do roku syn jezdzil w gleboki wozku, przerobionym na spacerowke, a pozniej kupilismy lzejsza i mniejsza spacerowke. Mysle, ze warto kupic taki wozek, ktory bedzie nadawal sie na fajna spacerowke, kiedy maluch podrosnie, po co kupowac dwa wozki. U nas spacerowka posluzyla tylko kilka miesiecy, bo dziecko juz wszedzie samo chodzilo kiedy skonczylo 2 latka.

u mnie też dwa wielofunkcyjny, a jak dziecko było starsze, to spacerówka \"parasolka\"- na wyjazdy

Gość _nowa_
O, to nawet potwierdzacie moje wyobrażenia. Tyle że nie byłam pewna stosunku rozmiaru gondolki do tempa wzrostu dziecka. Bardzo dziękuję za wasze opinie i podpowiedzi!