Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbatka w kubeczku z uszkiem

Mam pytanie do ciężarnych i mamuś

Polecane posty

Powiedzcie jaką książkę przeczytaliście w lutym?

Gość hhhhhhhheeeeee
psychologia i życie

No i powiedz, który rozdział cię najmocniej zaciekawił? (bo wierzę, że lektura nie ograniczyła się do przeczytania licznych tam ciekawostek i do obejrzenia ciekawych obrazków - wierzę w ludzi :))

Gość świetne pytanie autorko
:D:D:D:D

a więc mamy: 1. psychologię w sosie pop 2. kryminał dalej proszę...

gdyby pytanie brzmiało "Ile razy dziennie zmieniacie pieluszki?" to ten temat miałby już 2 strony

Gość albo co sie wydarzyło
w ostatnim odcinku "m jak milosc".:classic_cool:

Gość ja dużo czytam
Zmierzch, Zaćmienie i Księżyc w Nowiu Stephanie Mayer - o wampirach teraz zaczynam od początku całą serię Harrego Pottera mam wszystkie tomy a potem planuję powtórzyć sobie Chmielewską - też mam wszystkie jej książki ksiązki zawsze kupuję i mam już fajną bublioteczkę, na ciążę jak znalazł :)

Gość a ja osho
dwie książki a bo co? próbujesz udowodnić, że mając dziecko jest się bezmózgiem?

\"Byłam schizofremiczką \" BARBARA ROSIEK myslałam że sie inaczej zakończy, niestety zycie pisze swoje scenariusze i choroby psychiczne nie oszczedzają nawet samych psychiatrów. A skąd to pytanie? Uważasz że ciąża odbiera umiejetność czytania czy logicznego myslenia? ten kto czytał przed ciażą będzie czytał i będąc w ciaży tylko literatura sie teoszkę zmienia ;)

Gość magda240777
"Kwiat Pustyni", no i męczę 'Anioły i Demony" w oryginale- ale ciężko mi idzie :) A skąd to pytanie?

Po raz kolejny SOLL, Trudny trup J. Chmielewskiej, Mnie zabić - także pani Chmielewskiej,Blondynka na Czarnym Lądzie- Beaty Pawlikowskiej. Pielęgniarstwo w chirurgii. Wybrane problemy z praktyki pielęgniarskiej oddziałów chirurgii ogólnej. Wystarczy? :D

"Anioły i demony" są faktycznie monotonne zwłaszcza jeśli "Kod..." przeczytałas wczesniej

Gość a ja osho
autorka chyba zatopiła się w lekturze ;)

Gość EeKaGe
Wahadło Foucaulta Umberto Eco, choć uwielbiam tego autora, kilka razy podchodziłam do tej książki....i dopiero w ciąży miałam dość czasu i cierpliwości....

Gość magda240777
annna- wszyscy wlasnie tak mowia:) A ja sobie jeszcze za punkt honoru po angielsku zapodalam ta książkę, wiec serio, nie czytam a męczę :)

Gość qwertyui
a ja czytałam zawsze dużo a teraz czytam nadal choć czasu mniej. Ostatnio czytałam(bodaj od początku roku): Autobiografię na czterech łapach -Doroty Sumińskiej, Ślubna ucieczka, Kamień przeznaczenia B. Wood, Narrenturm tom 3 A. Sapkowski, Dwa słodkie aniołki Higgins Clark, Oszustka. Może i coś jeszcze było ale nie pamietam. a teraz czytam Obcą D. Gabaldon (po raz 3) i jakiś romans ale nie pamietam tytułu.

Gość Cala Polska czyta dzieciom
Gra Geralda Rose Madder Pokochała Toma Gordona Wszystko S. Kinga Andromeda znaczy śmierć- Michael Crichton Rykoszet-Sandra Brown Przed Świtem-Stephenie Meyer Kardynał Wyszyński-Ewa K. Czaczkowska To tyle odkad dziecko jest na swiecie:)Narazie mam przerwe w czytaniu z powodu choroby dziecka,ale czytac zawsze lubilam i czytac bede..a posiadanie dziecka nie ma tu nic do rzeczy:)

Gość hhhhhhhheeeeee
cóz książek czytałam na egzamin co mnie zaciekawiło rozdział o ludzkiej głupocie :)

\"Nie tylko z tego świata jesteśmy \" H. von Ditfurtha \"Pożegnanie jesieni\" Witkacego - chociaż nie jestem pewna, czy przez nią przebrnę :)

Gość herbatka w kubeczku z uszk
okej no to mamy: 1. kryminały 2. psychologia i inne nauki w wersji pop 3. obowiązkowe podręczniki związane z nauką (to sie nie liczy) 4. steel`owe klimaty 5. horrory i inne thrillery a ` la brown 6. pojawił się Witkacy, ale co z tego skoro to lektura dopiero do przebrnięcia (a mi chodziło to luty) słuchamy dalej

Gość Cala Polska czyta dzieciom
W lutym przeczytalam ; W matni -Émile Zola. ... czytanie jest inteligentną metodą oszczędzania sobie samodzielnego myślenia ....-Walter Moers-

Gość ciekawskadziewucha
herbatka w kubeczku z uszk . A po co chcesz to wiedziec ? Zeby zgrywac panią mądrą?

Gość paląca
Slumdoga przeczytałam, bo mało miałam czasu na czytanie więcej,ale to nie z powdu dziecka tylko pracy

Gość ciekawskadziewucha
to nie jest temat tabu , tylko ona jest uszczypliwa a pytanie zadała nie po to żeby rzeczywiscie sie dowiedziec tylko po to aby się przyczepić do ciezarnych i matek- Cytuję jej zdania - "gdyby pytanie brzmiało "Ile razy dziennie zmieniacie pieluszki?" to ten temat miałby już 2 strony" "No i powiedz, który rozdział cię najmocniej zaciekawił? (bo wierzę, że lektura nie ograniczyła się do przeczytania licznych tam ciekawostek i do obejrzenia ciekawych obrazków - wierzę w ludzi "