Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoomSzakaLaka

Jak brzydka kobieta może znaleźć sobie faceta?

Polecane posty

Gość BoomSzakaLaka

Długo zastanawiałam się czemu jestem sama aż wreszcie do mnie dotarło - jestem brzydka. Nikt nawet nie chce mnie poznać bo jestem tak paskudna. Zawsze byłam nieładnym dzieckiem, potem pryszczatą nastolatką. Aż cud, że udało mi się zdobyć faceta na pół roku (i to naprawdę niezłego). No ale jak to bywa z dziewczynami brzydkimi zostałam zdradzona i porzucona. No i zastanawiam się teraz gdzie pasztety znajdują mężów... Bo przecież nie w dyskotece...

Gość BoomSzakaLaka
Nie mam wysokich, wierz mi.. Tamten "niezły" jakimś cudem sam się przypałętał...

Gość depeche15
Uhm... Bo maja w sobie cos ciekawego. I zawsze mozna miec operacje plastyczna :)

Powiem Ci że nawet najgorszy pasztet może znaleźć super przystojną połówkę. Znam bardzo wiele takich ,,różnorodnych" par.

Gość BoomSzakaLaka
No ja nie mam okazji pokazać nawet, że charakter mam w porządku. A na operacje mnie nie stać. Nawet gdyby było to nie wiedziałabym od czego zacząć...

Gość BoomSzakaLaka
Ja nie chce superprzystojnej połówki. Ja chce inteligentnego i zadbanego faceta z niezłym poczuciem humoru i bez nadwagi.

Gość BoomSzakaLaka
Heh, ja jestem brzydka, a nie zaniedbana. Trust me:)

Gość depeche15
Nie badz taka krytyczna wobec siebie. I jeszcze jedno.. to zalezy gdzie szukasz. Nie licz na bywalcow Remiz, bo oni raczej zwracaja uwage na wyglad.. Szukaj wsrod inteligentnych ludzi. No chyba ze wygladasz jak krokodyl albo malpa- wtedy nie masz szans . U nikogo. :)

i może cię fizycznie odrzucać? :D nie sądzę :P "inteligentnego i zadbanego faceta z niezłym poczuciem humoru i bez nadwagi." o ile przez zadbanie nie rozumiesz czegoś dziwnego to takich powinno być dużoooo chyba że jesteśw jakimś już zaawansowanym wieku gdzie wszyscy zajęci ;)

Gość BoomSzakaLaka
oststnio poznałam faceta i chcialmnie zaprosić na herbatkę do siebie zgodziłam się a on zaczął się do mnie odbierac nie powim yło przyjemnie mam 35 lat i w końcu przezylam swój pierwszy raz

Gość BoomSzakaLaka
boję się że jesli już znajdę to tylko o to im będzie chodzić:(

kurcze jak piszecie o sobie że jesteście brzydkie to macie problem z samoakceptacją u kwalifikuje się to do psychologa

Gość BoomSzakaLaka
Ja bym powiedziała, że wyraz twarzy mam podobny do Kermita, a figurę tego pierzastego z Ulicy Sezamkowej, żółtego takiego. Koloryt mej skóry to świński róż, ogólnie taka świńska blondyna jeśli wiecie o co chodzi:P I tu nie chodzi o niskie poczucie własnej wartości, bo ja się czuje wartościową dziewczyną, tyle, że po prostu miałam mniej szczęścia z tą urodą...

Gość BoomSzakaLaka
19. 15 to niezabawne podszywy... Ja wiem, że facetów w moim typie jest full. Poważnie. Tylko chyba żaden nie zwrócił na mnie uwagi. Nie jestem w zaawansowanym wieku. Młoda jestem:P

No coś Ty!! Bądź zadbaną kobietką, dobrze ubraną, ładnie się podmaluj i kup dobre perfumy. Do tego bądź wesoła i otwarta, zobaczysz, sam się jakiś znajdzie:) Dla mnie osobiście wygląd faceta nie ma żadnego znaczenie, liczy się tylko wnętrze...ale ja jestem kobietą...faceci to jednak wzrokowcy...

Gość BoomSzakaLaka
Maluje się, chodzę do kosmetyczki i do fryzjera. Śmigam nawet na solarium bo latem udaje się zatuszować mój świński róż lekkim brązem... Używam perfum:) I jestem miła dla ludzi. Tyle, że XY traktują mnie jak koleżankę, kobietę gorszej kategorii. Wierz, że to przykre jak flirtują z wszystkimi oprócz mnie:)

Gość BoomSzakaLaka
mam 18 lat ale chciałabym w końcu usidlic jakiegos faceta może jakbym zaszła z jakimś w ciąże

Gość BoomSzakaLaka
podszyw...

W sklepie, na ulicy, na przystanku, na uczelni, w pracy, na necie (serio hehe), NAWET w dyskotece, wiem, ze to rzadkość, ale i tak zdarzają się faceci na poziomie;)

To dawaj profile na sympatii i wstawiaj zdjęcia np samych ust, czy oka...widzisz..na pierwszy rzut oka facet może nie chcieć kontaktu, jeśli mu się nie podobasz..ale jeśli NAJPIERW z Toba pogada, zobaczy, że pasujecie do siebie, ze jesteś fajną dziewczyną..to jeśli nie jest z tych przesadnie patrzących na wygląd, to już nie będzie mu to przeszkadzało:)

Gość elle22
A ja codziennie widuje brzydkie laski z facetami, na forum dietowym ogladam profile pasztetow, ktore w rubryce stan cywilny maja wpisane: zamezna i sie zastanawiam jak to mozliwe...mam naprawde ladne kolezanki i sa samotne, a takie brzydactwa maja partnerow. Nie wierze, ze wszystkie one maja cudowne wnetrze, ktore zaslepilo facetow...

No właśnie, dużo brzydkich kobiet ma facetów.. Mam chociażby koleżankę, mężatkę, moją rówieśniczkę. Ważyła przed urodzeniem dziecka chyba z 75 kg, teraz to już stówę ma autentycznie. A mąż ją kocha.. Wierzę, że faceci potrafią pokochac za wnętrze (no bo w sumie nic innego niż ta wiara mi nie pozostaje;);)), ale ciekawa jestem jak te pasztety znajdują facetów i jak ich przekonują aby przeczekali pierwsze wrażenie:P

Gość elle22
Nie wiem, ale mysle, ze musza byc pewne siebie i nie miec kompleksow. Zakompleksiona brzydula nie ma szans na faceta.

Gość ja wam powiem co jest wazne
Sexapil,pewnosc siebie i...SZCZESCIE!!!