Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anik z Lbn

HELP !!! Czy ktoras z Was zmieniala kolor wlosów z ciemnego na jaśniejszy???

Polecane posty

Gość Anik z Lbn

Hej kobietki :) ma do Was pytanko.... od lat maluje włosy na ciemny braz bądź czarny. ostatnio malowałam ponad 3 miesiace temu i teraz mam już spory odrost, a ponadto nawet jak maluje czarna farba to i tak dosyc szybko kolor mi sie wypłukuje i wygląda jak brąz. Chciałabym teraz zmienic kolor albo na jaśniutki brąz, ewentulanie rudzielec, ale bardzo boje się o swoje włosy. czy nie będą po tym wyglądały jak siano????? może któraś z Was już tak eksperymentowała i podpowie mi czy warto. Plissss

Gość Anik z Lbn
up

jesli nie chcesz od rauz przejsc do jakiegos super jasnego koloru, to jest to do zrobienia juz przy pierwszej wizyty u fryzjera- bron boze nie rob tego sama w domu! najlepiej wybrac jakis dobry salon, a po rozjasnianiu uzywac maske na wlosy tak 2 rayz w tygodniu i oczywscie odzywka po kazdym myciu. Ja schodzilam z granatowej czerni do blondu, do uzyskania perfekcyjnego koloru potrzebowalam pol roku, ale w Twoim przypadku mysle, ze bedzie lepiej:) musisz sie tylko liczyc z tym, ze wlosy moga Ci sie troche pokruszyc. Pozdrawiam i powodzenia:)

Gość wjfuerj...
Najlepiej u fryzjera..Firma Laboratoire DUCASTEL ma swietny color out(sciagacz koloru),jesli znajdziesz fryzjera ktory ma ten kosmetyk to smialo mozesz sciagnac czarna farbe,nie niszczac przy tym wlosow..Polecam,Sprawdzone