Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a_po_co_mi_nick

meto wilanowska dzisiejszy wypadek!

Polecane posty

Gość ja wiem slyszalama ze na
www.google.pl mze byc wiadomo cos na ten temat!

Gość łohoooo
a co to za wypadek?? ja osobiscie nic nie slyszalam...

Gość łohoooo
a o ktorej to bylo? bo nigdzie o tym nie pisza jeszcze

Czytałam w necie o wypadku w którym uczestniczył niewidomy mężczyzna ale to było dawno temu i ten człowiek przeżył, ofiara dzisiejszego wypadku z tego co wiem nie miała tyle szczęścia. W necie jest niewiele na ten temat, to był wypadek czy samobójstwo? :/

Gość łohoooo
rzeczywiscie, http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6386152,Wypadek_na_stacji_metra__zginal_czlowiek.html?utm_source=RSS&utm_medium=RSS&utm_campaign=4189158 ale nic nie mowili w wiadomosciach, przynajmniej ja nic nie slyszalam

Nigdy nie widziałam żadnego wypadku, widok musi być porażający i z pewnością pozostaje w pamięci na długo o ile nie na zawsze... Ciekawa jestem czy to był chłopak czy dorosły mężczyzna...?

Gość łohoooo
ja w wakacje widzialam wypadek motorzysty na autostradzie. nikomu nie polecam takiego widoku, z tego faceta zostaly strzepki mięsa a nie cialo:/ i z kilkanascie jak nie wiecej metrow bylo we krwi:/ i po co to na motorze jezdzic... sami sie skazuja na takie wypadki

może jutro będzie coś wiadomo... Chociaż nie wiem jak szybko ujawnia szczegóły i jak szybko się ogarną z zbadaniem tego...

Gość łohoooo
apropo schodow, dzis w centrum w metrze jakis starszy facet przewrocil sie do tylu na tych ruchomych schodach i zaryl tak glowa ze slyszalam to choc mialam sluchawki na uszach. w sumie to nie wiem jak on to zrobil...

Gość łohoooo
ja codziennie jezdze pociagami ze srodmiescia... wejdzcie sobie raz do takiego pociagu jak rzucaja i pchaja sie te stare babcie, a miedzy pociagiem a podestem jest jakies 20cm:/ czekam tylko na to jka mnie w koncu pchna tak ze noga mi w ta dziure wpadnie...

Gość łohoooo
teraz Ty nie kracz ze ja wykracze;d;d;p;p

Gość Amant Wszech Czasów.odwetowa
Ja widziałem prawie dokładnie rok temu rano w Warszawie jak typek miał wypadek w samochodzie koło pętelki tramwajowej na ulicy okopowej:O.

Faktycznie nad wilanowską krąży jakieś fatum... Co do pociągów... 3 lata jeździłam do liceum pociągami i pech chciał że akurat na stacji na której wysiadałam mniej więcej 2 razy do roku był śmiertelny wypadek z udziałem pociągu... a to ktoś spadł ze schodka, noga mu się obsunęła a dalej to już poszło... :( z kolei byl przypadek taki, że chłopak przechodził przez tory miał mp3 na uszach nie rozejrzał się a jak zobaczył pociąg(pośpieszny) to było już za późno na reakcje... Po każdym takim wypadku (szczególnie jak wiedzialam na którym dokładnie odcinku torów to sie zdarzyło) bałam się tam zerkać żeby czegoś się nie dopatrzeć... A te stare pchające się babska to już norma... :/