Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasooosobieja

czy buty musza być KONIECZNIE Z BAIAŁA PODESZWA?...

Polecane posty

Gość takasooosobieja

hej.. znalazlam sobie buty slubne.. mnie sie baaardzo podobaja... pzrecena.. cala skorka... sa biale ALE na takim beżowym podbiciu "(podeszwie) ...i nie wiem co zrobic... mozna takowe miec do slubu? ...

Gość aziii
Pewnie.One i tak służą na raz.więcej ich nie nałożysz

Gość takasooosobieja
ehhh.. no sama nie wiem.. :( ... mama doszla do wniosku ze nie ma sie co 'szczypac' i tak do sukienki pasuja.. cena jest fajna, buty wygodne... nawet ta nieszczesna podeszwa jest z skórki.. tylko kolor troche nie ten.. :(

Gość nie masz większych problemów
z samego rana? Jakaś dziwna jesteś. Skoro sie tak tym zamartwiasz to kup inne z białą podeszwą. ale nie rób problemu z niczego. Ciekawe jak Ty sobie poradzisz z życiowymi prolemami. hmmmmmm.

Gość takasooosobieja
ooooooooooooooooooo.. matko... pzeciez to nie JEST TAKI problem i pisze z samego rano bo net mi w domu siadł... a dostep mam wtedy tylko z pracy.. :) ... litosci.. :)

Gość kokolina_mia
wiesz ja wogle będę mieć chyba srebrne buty do białej sukni, nie chce wydawac chocby stówy na buty których juz nigdy nei założe, a nasukni9 mam delikatny motyw ze srebrnej koronki wiec buty powinny pasowac :P a czy bedą ze srebrną, bezowo czy biało podeszwą to juzmnei nawet nei obchodzi:P Gdybym kupowała biale to nawet nei zwracala bym uwagi jakikolor ma podeszwa no chyba ze bylaby czerwona:P

nie wpadłabym na to, zeby zajmowac sie kolorem podeszwy hm.... w gruncie rzeczy ona niedługo pozostaje biała tak czy siak ;) poza tym, jesli masz standardowa dlugosc sukni, to i tak ich widac nie bedzie. a jak napisaly panie wyzej- ja rowniez bede kupowala buty, z ktorych bede mogla skorzystac wiecej niz raz.

Ważne żeby podeszwa nie była czarna bo to wygląda dopiero fatalnie. A beżowa, biała czy inna - ważne że jasna i to nie dotyczy tylko slubnych butów. Jak widzę białe kozaki z czarnym spodem to nóż mi się otwiera ;)

Haha- Princessa, tak mnie korciło żeby to samo napisać, ale się powstrzymałam :P

Nie no, bywają chyba eleganckie białe kozaki co? A te typowe badziewiaste jeszcze bardziej podkreślają swoja tandetę ta podeszwą.

Gość takasooosobieja
no wlasnie:) moja mama doszla do fokladnie tego samego wniosku:) i ma racje: ...kupie je i koniec kropka..odobaja mi sie okrutnie i tyle;) dziekowac;D

nawet te eleganckie biale kozaki markowe na ulicy w codziennym zyciu wygladaly by tandetnie. do slubu zreszta tez. ale to moje skromne zdanie:)