Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasooosobieja

wrrrr... zaproszenia i POTWIERDZENIA! ... wesele dwuniowe

Polecane posty

Gość takasooosobieja

hej.. mam takie ytanie.. czy która kolwiek z was widziala albo ma pomysl! na tekst potwierdzenia weselnego ale na potwierdzenie tzw. dwuniowe??!! ... tzn. wszedzie znalazlam na powt przybycia.. a mnie sie rozchodzi o potwierdzenie ewentualnie obu dni (bo mam molziwosc czesc gosci placic jakios za dwa dni a czesc za jeden)

Gość agnieszka111
to jest wlasnie problem bo nikt ci nie potwierdzi drugiego dnia ; bo nie wieadmono jak ktos sie bedzie czuł

Gość kokolinkaa_mia
No to napisz na zaproszeniu ten tekst o przybyciu i jak bedzie rozdawac zaproszenia to poprostu wtedy pytaj albo popros zeby potwierdzili do teg0o i tego dnia czy przyjadą i czy bedą tylko pierwszego dnia czy i drugiego powiedz ze musisz wiedziec ile mniej wiecej gosci bedzie tego pierwszego dnia i ile bedzie drugiego bo oni liczą od talerzyka i tylko tyle jedzenia przygotują a jesli rozsylasz to poprostu po tygodniu od wyslania listu zadzwon i to samo wytlumacz przez telefon

jesli chodzi o poprawiny to chyba zle sie ugadałas z organizatorami wesela, bo zwykle placi sie od ilosci osób w ten dzien, bo kelnerki przeliczaja ile wydano posilków. Dziwne ze musisz mie tez potwierdzenia na poprawiny, bo tak naprawde to wszystko zalezy od tego jak sie beda bawic na weseu, czy beda miec sile i ochote na poprawiny...a tego juz nie mozna wiedziec wczesniej....

Gość ja też robię
dwudniowe i interesuje mnie tylko ile osób będzie w pierwszym dniu od tego płacę