Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron-san

cześć

Polecane posty

"To którą lasencje ajron ma tobie odstąpić la fin?" Ja bardzo wybredny nie będę - jakaś niegłupia, niebrzydka i żeby nie mieszkała zbyt daleko ode mnie :classic_cool: 🖐️

Gość zrozpaczony pedarasta
possiesz mi?

Córka skarży się matce: - Mamo, ja się chyba rozwiodę, ja już tak dłużej nie mogę, ja tego nie wytrzymam! - nic tylko seks, seks i seks. Kiedy wychodziłam za mąż miałam dziurkę jak dwadzieścia groszy teraz mam jak pięć złotych. Mama na to: - Córeczko ty się dobrze zastanów. Dom masz? Masz. Samochody przed domem stoją? Stoją. Wczasy w najlepszych kurortach, ciuchy od najlepszych projektantów, zabezpieczenie finansowe dla ciebie i dzieci. I co? Będziesz się kłóciła o te cztery osiemdziesiąt?!

Gość oo fuuuuu
co za paskudne tzytze ble :(

tam obok są tzytze szkoda ze sztuczne :O

Gość oo fuuuuu
właśnie o tych obok mówię

Gość Lenka...
Ajron-san - chyba lepiej, że jestem pierwszym przypadkiem, a nie ostatnim? :classic_cool: P.S. I mrugaj tutaj do takiego sierściucha ... :(

Lenka jak chcesz sie umówic z Ajronem to nie zapomnij na randkę wziąść ze sobą osobistych tabletek gwałtu :classic_cool:🖐️

Gość Lenka...
Faceci z powodu tego oka, auta zawracają ... a ten niewzruszony .. :classic_cool: Eh ... :(

LFDM - nitz, cholera, jakoś nie dociera do nich o co w tym wszystkim kaman :D ps - do jeżdżę metrem, więc ciężko mi zawrócić :classic_cool:

Ajron - to Ty ze stolicy? To się wspaniale składa, możesz więc jakąs sprawdzoną kafeterjankę do mnie podesłać :classic_cool: Choć szkoda, że żadnej fotełe nie masz... :classic_cool:

la_fin jak zawrócisz samochód tzn ześ lenkę zobaczył :classic_cool:

Gość Lenka...
Nie ma lekko ... :( Jak będzie trzeba, to i taniec brzucha zatańczę ... Pokażę co potrafię ... :classic_cool:

Warkoczyk chyba wszyscy wypadlismy przez ostanie dni to tu jakby sie wakacje zaczeły :O znowu same rozklapiochy albo za ciasne pisują :classic_cool:

Widze Ajron-san ze chca Cie wydupczyc z samego rana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Lenka...
Ajron pasujemy do siebie ... Ty sierściuch, ja kudłata ... :classic_cool: Lepiej nie może być ... :classic_cool: