Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ft5555

mam DO WYBORU chlopaka który ma SAABA a drugi ZWYKLEGO FORDA..KTÓREGO WYBRAĆ?

Polecane posty

Gość ft5555

Gość ft5555
jak to co >?? saab to super fura a dord gówno wart

Gość no jak to co ma
przeciez facet to tylko mały dodatek do samochodu! :D

Ja miałam forda kilka lat, w zimę świrowała jak szalona I dalej nie wiem co ma auto do chłopaka? Rozumiem że wolisz frajera z porszakiem niż zajebistego chłopaka z maluchem... skoro tak to po co pytasz?

Gość no bo posiadanie prawka
i samochodu to obecnie nic wielkiego.

Gość chłop bez samochodu
to tak samo jak kobita bez samochodu.. dzisiaj to chyba dość uciążliwe...

Gość mylisz sie
kazdy musi umiec

Ja jestem dziewczyną i miałam chłopaka który nie miał ani prawka ani auta, ja go woziłam:P Przynajmniej nie mógł mi marudzić jak należy jeździć i nie robił sobie żartów typu "kobieta za kierownicą" Oj fajnie było mieć takiego chłopa :)

Gość Jesli
Samochod to tylko BMW X3

E tam, on mógł zawsze piwko wypić itp bo ja prowadziłam A poza tym mógł się chwalić że ma zajebistą kobietę hehe

Gość anetaoooooo
wolalabym faceta z maluchem albo z trabantem ale zajebistego iz faceta z wypasiona furą im wieksza fura tym wieksze kompleksy ma facet. a jak facet m kompleksy to leczy je za pomoca dziewczyny ponizajac ja bo musi sie czuc dowartosciowany.

Gość Jesli
BMW to obiekt porzadania wiesiakow haha ale obiekt posiadania tylko tych ktorych na to stac. I dodam ze nie zaliczam do BMW samochodow starszych niz 5 lat...

Gość diamonds are forever
co tam samochód, liczy się kasa i biżuteria a na serio to uważam że topic założył facet by udowodnić że baby lecą na kasę, są puste i głupie....i dlatego należy je nienawidzieć... racja, trzeba zwlaczać tych którzy wpędzają nas w kompleksy inarażają nasze wątłe ego do pieca z kobietami które wyśmiewają prawiczków, do pieca z tymi, które chcą faceta z dużym penisem, do pieca z tymi, które chcą by facet był wysoki, przystojny i bogaty.... czy po wrzuceniu wszystkich ww kobiet zostały jeszcze jakieś ?!

Gość Jesli
uoeps nie mam polskich znakow i napisalam porzadania zamiast pozadania sorki

Gość gryzik
a jak wyglada ten od forda?a jak ten on sabba?

Gość diamonds are forever
raczej odwrotnie: wielkość fury jest wprost proporcjonalna do wielkości kompleksów danego faceta.... hmmm ja chcę Mini Morisa....

Hehh.. co lepsze ten co ma forda za rok może zmieni na coś lepszego, a ten od saaba będzie nim jeździł przez najbliższe 50lat Ja zmieniałam auto już kilka razy a młoda jestem Co do nowych aut... często te \"stare\" są stokroć lepsze od tych nowych ( wiem coś o tym) Fajny tuning, dbanie o auto i można mieć super furę przez lata prawiczek... Twój problem, to znajdź taką bez auta i możecie się wozić tramwajami:) mi osobiście nie przeszkadza to że chłopak nie ma auta

Gość anetaoooooo
ja tam mam malutka corse ale wpedzil mie w takie kompleksy facet ze chyba tira sobie kupie

Gość Ę Ą Ć Ś Ź Ż Ń Ó
BMW nie są takie drogie.....w porównaniu z innymi kup volvo, mercedesa klasy s, albo augi A6 lub 8 - 5 letniego :P to pogadamy BMWiażu :P BMW jak widzę to zawsze w nim wieśniaki siedzą, na pewno przeważnie, którzy wyżej srają niz dupe mają. Przerabiaja na gaz albo kupują z gazem i jezdzą na stację "prosze za 10zł" :O wiesniactwo...

Gość pobożne życzenia
Auto jest dla mężczyzny przedłużeniem penisa. Faceci bez jaj i z małymi fiutami ujeżdżają jeepami :D

skoro dla faceta auto jest przedłużeniem męskości czy czymś tam z tym związane to czym jest dla kobiety???

Gość Ę Ą Ć Ś Ź Ż Ń Ó
A najśmieszniejsze jest jak ktoś jeździ golfem III i ma rurę z tyłu i jak jedzie to prawie na leżąco i buuuuuuczy ja pitole :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D nie mam nic do golfów III, ale jak widzę taką tubę głośniejszą niz pociąg to normalnie leję :D

Gość Ę Ą Ć Ś Ź Ż Ń Ó
wrotki sobie kupcie

Prawiczek i kropka-> ale mi Ciebie zal chłopaku, na jakim Wy świecie ludzie żyjecie, czy wybrać chłopaka z saabem czy fordem, toż to forma prostytucji, Ty się kur*wisz dziewczyno nic więcej, niestety taka już natura większości z Was, na szczęście czasy się zmieniają, kobiety zaczynają być samodzielne i drogą ewolucji odchodzą od kure*stwa. Ja nie mam samochodu ani prawa jazdy, za to mam wspaniałą kobietę ktorej to przeszkadza, ale nie do tego stopnia zeby sie kur*wic za saaba, tak ze na szczescie sa dziewczyny z sercem i rozumem, a nie tylko pazerne blachary cichodajki

to nie ford tylko ty jestes gówno warta, wiec bierz goscia z fura skoro masz takie problemy zyciowe dupodajo :)

prawiczek i kropka--> no pewnie ze mialem szczescie, no przeciez nie na odwrot, ale gdyby nie moja obecna kobieta to byla by inna, nie wszystkie sie sprzedaja, jestes jeszcze mlody czlowieku, pozbac sie problemow z niska samoocena to i fajna babeczka sie znajdzie xD

:o ja bym na Twoim miejscu szukala chlopa ktory ma conajmniej merca🖐️