Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ft5555

mam DO WYBORU chlopaka który ma SAABA a drugi ZWYKLEGO FORDA..KTÓREGO WYBRAĆ?

Polecane posty

Gość Brondynka
Im facet ma mniejszego, tym większe auto kupuje, albo wielkiego psa. Sprawdzone ;)

Gość prawiczku z kropka
Ty juz sobie nawymyslales tyle problemow a propos swojej potencjalnej ukochanej, ze zeby znalezc jakas kobiete odpowiadajaca Twoim wymaganiom musialbys sie cofnac chyba do sredniowiecza. Dzisiaj kobiety sa wyzwolone i kobieta za kierownica nie stanowi zadnej sensacji, nawet jak na miejscu pasazera wiezie swojego faceta :-O

Gość nic nie ma myśleć
facet bez prawka i bez samochodu ?! hmmm w dzisiajczych czasach to w zasadzie niezbędne by mieć pracę, więc nawet ja kobieta czuję się jak dno nie prowadząc i nie posiadając samochodu... nie wiem w jakim wieku jesteście dzieciaki, ale pogadamy jak skończycie szkoły i zaczniecie szukać pracy...szybko się przekonacie że bez samochodu i prawa jazdy trudno jakąś znaleźć

Gość prawiczku z kropka
No Ty chyba sobie jaja robisz. Brak mi slow. Nie wsadzaj wszystkich do jednego worka. Caly swiat nie sklada sie jedynie z nieudacznikow takich jak Ty i z rozwiazlych kobiet. I zapamietaj: wyzwolona to nie znaczy rozwiazla :-O

Gość Ę Ą Ć Ś Ź Ż Ń Ó
Jarek_84 - mercedesa dobrej klasy nikt tak nie kupi, jedynie stare pruchniejące... A nawet stary i pruchniejacy merc jaki solidny, dobry, mocny jest :D

Gość prawiczku z kropka
Nie powiedzialabym ze czesto, a skoro Ty masz takie doswiadczenia to gratuluje towarzystwa w jakim sie obracasz. Na stos z prawiczkiem za gloszenie tych wstretnych herezji!!!!!!!!!!!!!!

Gość nic nie ma myśleć
facet bez prawa jazdy jest jak dupa wołowa, no w zasadzie jak prawiczek, brak mu doświadczenia i umiejętnośći w sumie bycie prawiczkiem mogę wybaczyć, ale jak koleś do tego nie prowadzi samochodu no to tym bardziej podkreśla jego brak pewności siebie i chęci rozwoju

Gość nic nie ma myśleć
no tia.....prawiczek pracuje w korporacji.....dziwne że żadna szanująca się firma nei zatrudni nawet sekretarki bez brawa jazdy i samochodu... nie wiem jak u Was ale u mnie większość firm mieści się na obrzeżach miasta więc i tak trzeba mieć brykę by tam dojechać...generalnie juz od kilku lat jest taka tendencja, firmy wynoszą się z centrum miasta by uniknąć problemów z parkowaniem i wysokich czynszów wynajmu lokalu no ale co wy wiecie o świecie i prawdziwym życiu dzieci

Gość prawiczku z kropka
Dorosły chlop a czytac ze zrozumieniem nie potrafi. Nigdzie nie napisalam nic o sypianiu z wieloma facetami. Zreszta temat jest zupelnie inny ale Ty jak zwykle wszystko sprowadzisz do jednego - kobiety to zle rozpustnice i zadna nie zasluguje na Twojego nieskazitelnego penisa :-O

Gość pobożne życzenia
Prawiczek ma penisa? Od kiedy? Przecież organ nie używany ODPADA! :D

Gość prawiczku z kropka
i co, pewnie zadna z nich nie ma prawka? hahaha

prawko to wazna rzecz:P to jakim samochodem byl jzdzl to juz mnie tak nie interesuje;)

"to jakim samochodem byl jzdzl to juz mnie tak nie interesuje" seti, a maluchem mógłby podjechać :D

Gość prawiczku z kropka
Sam sobie zaprzeczasz, przed chwila mowiles ze wyzwolone kobiety z prawkiem sa najczesciej rozwiazle. Ogarnij sie troche czlowieku bo robisz z siebie posmiewisko tego i tak juz smiesznego forum

Kwiatek malucha juz prawie nikt nie ma:) a jakby mial to co z tego:D najwazniejsze ze jego wlasny a nie od rodzicow:o nie mam prawka ale bede miala:classic_cool:

Gość prawiczku z kropka
to zmien sobie nick na "prawiczek do konca zycia"

"seti, a maluchem mógłby podjechać" pod warunkiem, że ospojlerowanym na alusach " prosto na żal.pl :D

ospojlerowanym na alusach \" taaaaaaa a ja nawet nie wem co to znaczy:o

"np, w maluchy bardzo przydatną rzeczą będzie tylny spojler albo wlocik powietrza " wlocik powietrza w maluchu musi byc koniecznie w uchylanym lufciku w bocznej szybie :classic_cool:

Gość prawiczku z kropka
Z takimi pogladami i podejsciem to nawet po stu operacjach i z wypasionym autem bedziesz dla kobiet kompletnie nieatrakcyjny. Najlepiej jeszcze na pierwszym spotkaniu przyznaj sie dziewczynie ze wylewasz swe gorzkie zale na babskim forum, wtedy powodzenie gwarantowane

seti, no ale chłopak z autem forda moze byc czy nie? prosze o jednoznaczna wypowiedź :classic_cool:

Gość prawiczku z kropka
Do normalnosci to Tobie jeszcze bardzo daleko moj drogi...

Gość upupupuupupupupupupppppppppppp