Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ft5555

mam DO WYBORU chlopaka który ma SAABA a drugi ZWYKLEGO FORDA..KTÓREGO WYBRAĆ?

Polecane posty

Gość prawiczku z kropka
Nic dziwnego, Ty jestes niedorajda zyciowa a nie mezczyzna, zamiast nadrabiac braki mina to Ty potrafisz tylko smecic. Mam nadzieje ze uda mi sie nie spotkac na swojej drodze takiej ofermy :-O

kochana majac do wyboru forda i saaba to chyba wybor jest latwy, potem bedziesz sobie pluc w brode ze nie wybralas fajniejszej fury. no i ta zazdrosc w oczach innych dziewczyn- bezcenna :D a najlepiej to znajdz takiego z audica

Gość upupupupppppppppppupupupupuppp

Gość upupuppupppppppppppppupppppppp

Gość upupupppppppppppppuppppppppppp

Gość upupupuppppppppppppppupupupupp

Gość Wróż dla prawiczków
Tylko teraz na kafeterii :classic_cool: zapraszam !

wybierz madzejszego ,bo jak bedzie dobrze kombinował i miał łeb na karku to za pare lat ew.miesiecy bedzi miał lexusa np ooo

Gość ala2
każde auto to konsumcja (po paru latach traci na wartości masz 0)troszkę blachy ,jeśli jesteś taka materialistka to szukaj faceta który ma jakiś kapitał czyli ziemię ,dom(własny nie rodziców) mieszkanie(zostanie i jeszcze zarobi się;niekoniecznie ty,rozdzielnośc majatkowa itp.),wiesz największy skarb to jak facet jest bogaty wewnętrznie,znałam takie jak Ty,facet pakuj sie i uciekaj od takiej panienki,katastrofa!!!!

Gość ala2
kochani ja jezdziłam kiedyś ze swoim chłopakiem maluszkiem ,pakowaliśmy wszystko na tył ,troszke kasy na szaleństwo i nad morze na wakacje,nie patrzyłam na kasę ,czy jest piękny( z ładnej miski się nie najesz) wspaniały dobry człowiek,teraz jeśli chodzi tobie o auta mamy ww turana i fiata panda (są nowe ale zdaje sobie sprawę że sie rozsypią i stracą na wartości kiedyś) nie szukajcie aut tylko wspaniałych ludzi z dobrym serduszkiem ,naprawdę to sie sprawdza doświadczyłam to na własnej skórze ,wubór należy do Ciebie auto czy wspaniały partner powodzenia!!!

dalej mam naedzieje ze ten temat to prowokacja :(