Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicikici45

jak sobie poradzić z przebiegłą, fałszywą plotkarą w biurze?

Polecane posty

Gość kicikici45

roznosi wyssane z palca plotki,na temat kobiet na ogoł.Do facetow milusia jak aniołek.Wrecz słodziutka,zeby załatwic z facetem sprawe komplentuje go itd.przebiegła osobka.Natomiast, kilku znam zrobiła w sumie zła opinie, rozpuszczajac po biurze plotki na nasz temat.Nie powieierzyłabym jej zadnej tajemnicy.Jedna laske chciała nawet sklocic z jej facetem, przez wymyslone plotki.Jednak oliwa sprawiedliwa, zawsze prawda wychodzi na jaw.Juz same nie wiemy,chciałbysmy jej pokazac, ze to co robi to nieładnie z je strony i ze krzywdzi ludzi?Jednak jak to zrobic???Czy w ogole taka osoba to zrozumie i zmieni sie??Przeciez jest dorosła.MOWIA, wszyscy trzeba ja olewac, ale ona nadal mysli, ze to rozsiewanie plotek jest zabawne, bo nikt nic jej nie powie, bo kazdy sie boi ze jak jej zwroci uwage, to ona o nim ploty zwymyśla,bo to miałe miasteczko jest:(:(:(

Gość kicikici45
najlepiej jej bronią ja zwlaczyc, bo kto mieczem wojuje ten od miecza ginie

Gość harispilton333
obmysl cos na nia jakas plote!

Gość fefewrfr
POMOCY

Gość erferfefrfrfrfrfrfrf
no nie macie jakis sposobow?

Gość napisz cos więcej
o niej,o jej życiu osobistym,poglądach ;to wymyślimy coś wiarygodnego:-P

Ja bym jej zrobiła porządną awanturę z wypomnieniem pierdół jakie opowiada i tak, żeby było duuużo świadków.

Gość mi się podoba pomysł
ze środkami na przeczyszczenie

Gość jeremy kyle
sluchaj , olewajcie ja nie odzywajcie sie do niej, smiejcie sie miedzy soba a jak ona wejdzie to zamilknijcie. dajcie jj odczuc ze nie jest mile widziana ani tym bardziej lubiana. zniszczcie ja po prostu. co dwie babeczki to nie jedna.

Gość che cosa
Na takie falszywe swinie nie ma rady...

Racja,jak zacznie latać do kibla i w przerwach pilnować kawy,żebyście jej znów czego nie wsypały,to nie będzie miała czasu na ploty:-)

Gość 123456787654321
A ja mam pomysła. wydrukuj kartkę z przeprosinami w jej imieniu za wszystkie bzdury które nawygadywałą, że wie jak innym jest przykro i że to nie było ładne, że się poprawi jak dacie jej szanse i ze bardzo przepasza. podpisz tez komputerowo. wywieś cichaczem w najwazniejszym i najbardziej widocznym miejscu w pracy, żeby zobaczyli to wszyscy (a ona njalepiej nie). Kompromitacja gotowa, a nie będzie wiedziała że to ty i sie nie zemści.

Gość kicia2312
to wszystko było i nie skutkuje, ona lubi seks no i zmienia facetow jak rekawiczki, a wcale nie jest piekna ino łatwa dlatego ma takiego powodzenie, bo faceci sie miedzy soba wymieniaja opinia na jej temta

Gość ewqfwefewf
w kosmos ja wysłac:)

Gość gość
Plotkara poleci do dyra że ktoś jej zrobił świństwo i nie zrozumie tej kartki. Przerabialiśmy to u nas...Jeszcze zrobiła z siebie ofiarę!!!