Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak taki tam

Proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość chłopak taki tam

kochałem się z moją dziewczyną 7 marca,ostatnią miesiączke miała 20 lutego,założyłm gumke,która nie pękła,ale wcześniej lizaliśmy się ,wkładałem jej palce ....Ona powinna dostać okres między 20 a 22 marca tak twierdzi,ale ciągle mi mówi ,że chyba jest,bo ją kilka dni temu bolał brzuch tak jak podczas okresu,a teraz jej nie boli.Już sam nie wiem co robić co myśleć,napiszcie czy ona może być w ciąży?

Gość chłopak taki tam
dodam tylko ,że nie ma teraz śluzu żadnego,temp w pochwie 37,2

Gość ktosxx
no jak nie pekla wam gumka ani nic sie nie wydarzylo no to nie!

Gość ktosxx
przez palce jej nie zaplodnisz:)

Gość chłopak taki tam
niby tak,ale dużo tu się pisze o tym że wydzielina przed wytryskiem może zawierać plemniki itd,no i niepokoi mnie ta temp. w pochwie ,nie wiem jak to jest ,jestem tylko facetem i tak naprawdę nie znam się na cyklu,temperaturze itp,wiem tylko ,że jak jest owulacja to śluz jest taki przezroczysty i ciągnący jak białko surowe i wtedy nie można się kochać jak się nie chce dzieci.Co myślicie dziewczyny o tej temperaturze i o braku śluzu?

Gość taka owaka
Słuchaj, jeśli chodzi o temp to od owulacji aż do miesiączki ma się podwyższoną. Spada dopiero dzień przed okresem lub w dzień okresu, więc to nie niepokojącego. Na pewno nie jest w ciąży a brzyuch pewnie ją bolał bo miała owulację, ja zawsze tak mam. Gdyby zaszła w ciąźę 7 marca, nie czułaby jeszcze żadnych objawów, ja jak byłam w ciąży to domyśliłam się dopiero w 3 tygogniu, jak okres mi się spóźniał, nie miałam żadnych innych objawów.

Gość ktosxx
temperatura moze byc przed okresem, a sluz wystepuje tylko owulacje zazwyczaj a jak piszesz to za jakies 3 4 dni ma dostac okres czyli juz jest po owulacji wiec go nie ma!nie masz sie czym denerwowac

Gość chłopak taki tam
do taka owaka- dzięki trochę mnie uspokoiłaś,ale co do tej owulacji to nie mogę się zgodzić,bo wydaje mi się ,że to by było trochę za późno jak na owulacje,myśle ,że owulacja mogła przypadać jakoś w połowie cyklu czyli właśnie wtedy około 7 marca ,a cykle ma 30 dniowe,brzuch ją bolał kilka dni temu.Dziewczyna mi powiedziała ,że pewnie ją boli bo się jajo zagnieżdża,nie wiem sam co mam myśleć

Gość hihihihi - boli bo jajo się
zagnieżdża :):):) Jeszcze czegoś takiego nie słyszałam. Słuchaj, jeśli na palcach nie miałeś swojej spermy podczas pieszczot, to powiedz jej żeby przestała panikować i wymyslać głupoty. Bo oboje w nerwicę wpadniecie. Skoro gumka była ok, wcześniej nie wkładałeś penisa bez gumki nawet na chwilę, to od lizania i wkładania paluchów ciąży nie będzie. Poza tym okres ma dostać po 20, więc skąd ta panika już teraz? Zacznie się martwić (chociaż nie wiem o co) jeśli okres nie przyjdzie

Gość chłopak taki tam
nie wkładałem penisa,ale możliwe że się dotykałem ,nie pamiętam co robię podczas porywu i uniesień,może to dla ciebie śmieszne ,ąle dla mnie w tej chwili nie.Wiem ,że oboje teraz jesteśmy nerwowi ,ale z drugiej strony pewnosci 100% nie mogę mieć i dlatego ta panika.

Gość chłopak taki tam
a jeśli bym np.penisem otarł się o wejście do pochwy? ale nie wszedł głębiej to od tego można zajść w ciąże?

Gość xdxdxdxd
ile ty masz lat?

Gość kataryna12345321
zal mi ciebie

Gość olalalalalalalaaaaaaaaaaaa
nie ma takiej obcji zeby Twoja dziewczyna była w ciazy..to stres tylko..mysle ze nie dorosła jeszce do sexu:-) takie jest moje zdanie

Gość hihihihi - boli bo jajo się
jeśli penisem po wytrysku, to jest taka możliwość. Ale jak pisałeś wcześniej, wytrysk był do gumki. Więc jeszcze raz piszę - nie ma szans na ciążę. A jeśli dziewczyna tak panikuje, to pójdźcie do gina, niech zapisze jej tabletki, do tego dodajcie prezerwatywę i będziecie już zabezpieczeni "po uszy". Ponadto jak będziecie tak panikować, to stres przedłuży jeszcze oczekiwaną miesiączkę. Więc tylko spokój może was uratować. Ja nie śmieję się ani z ciebie ani z niej, tylko "z bólu jakie wywołuje zagnieżdżające się jajo" :)

Gość bbjjuu
dlaczego nie dorosła do sexu? dlatego ,że boi się wpadki,każda normalna dziewczyna która z takich czy innych powodów nie może brać hormonów zwyczajnie się później boi szczególnie wtedy kiedy coś nie tak poszło.Jsa np. miałam taki przypadek kilka razy ,że gumka pękła ,a później odkryłam dlaczego pękały,ale za każdym razem bardzo się bałam.

Gość po prostu brak slow
proponuje sie najpierw doszkolic, kiedy moze dojsc do zaplodnienia, a pozniej zakladac tematy. Jesli chodzi o dni plodne, skoro ma cykle 30 dniowe, to owulacje powinna miec miedzy 16-18 dc.