Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jania wzór do naśladowania

Bardzo ważna sprawa! Wraca kolega, który kiedyś uciekł z domu i

Polecane posty

Urodziłam się w roku 1975 :o W latach wczesnej młodości miałam kolegę, dobrego chłopca i bardzo ładnego, lecz z powodu złej sytuacji domowej miał jakies kłopoty, nieważne jakie :o Ważne jest to, że w roku 1980 uciekł on i nigdy go nie znaleziono :o Nie wiadomo, co się stało, jednak kilka lat temu w moim miasteczku rozeszły się plotki, że ktos go widział w Amsterdamie :o A teraz dostałam list OD NIEGO!!! :) Pisze, że chce wrócić do naszego kraju :) I pytanie mam: czy nie będzie miał kłopotów za to, że kiedyś był poszukiwany? Czy będzie musiał opowiedzieć, gdzie było, co robił? :O Czy może spokojnie wrócic czy lepiej nie? :O

raczej nie. wszelkie sprawy sie raczej przedawniły. chyba ze kogoś zabił czy ukradł coś rządzącym wtedyb sie nie przedawnia

Gość ffgfghj
co klamiesz:P mialas 5 lat i kto by cie tam pamietal

Pomyliłam sie z wrażenia :) Razem chodzilismy do szkoły, to zdarzyło się w roku 199o, miałam około 15 lat i on tyle samo :) To moja pierwsza miłość :) Nikomu nic niezrobił, tyle że zniknął, rozpłynął się :o Jeszcze wtedy granice nie były tak otwarte jak teraz :O .

Gość skoro ma ochotę wracać
a nikogo nie zabil,nie zgwałcił,nie suzkają go listem gonczym to niech wraca....tylko kto z własnej woli chciałby wrócić z jakiegoś normalnego kraju do pojebanej Polski:o

Gość bezaaaa
Janiu wydaje mi się ,ze on Cię kocha .Podzielasz chyba moje zdanie?

Gość on na pewno Cię kocha
:)Pewnie byłaś jego pierwszą,młodzieńczą miłością;)Chyba dalej cos do Ciebie czuje skoro chce wrócic aby się z Tobą zobaczyć...😍....pamiętaj-stara miłość nie rdewieje;)

Gość WILO34
LUDZIE RATUNKU!!! JANIA wróciła .Te Twoje wzystkie zasady schowaj sobie w dupę

Gość ekati
Jania to się spiesz... do 40-tki jeszcze możesz się bzykać... skorzystaj póki to nie stanie się niesmaczne.. w końcu mąż i tak cię już nie chce...

Gość neroo
Jani to nwet mój pies nie chciałby powąchać

Gość JANIA CO Z SEXEM U CIEBIE