Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 17, 2009 Urodziłam się w roku 1975 :o W latach wczesnej młodości miałam kolegę, dobrego chłopca i bardzo ładnego, lecz z powodu złej sytuacji domowej miał jakies kłopoty, nieważne jakie :o Ważne jest to, że w roku 1980 uciekł on i nigdy go nie znaleziono :o Nie wiadomo, co się stało, jednak kilka lat temu w moim miasteczku rozeszły się plotki, że ktos go widział w Amsterdamie :o A teraz dostałam list OD NIEGO!!! :) Pisze, że chce wrócić do naszego kraju :) I pytanie mam: czy nie będzie miał kłopotów za to, że kiedyś był poszukiwany? Czy będzie musiał opowiedzieć, gdzie było, co robił? :O Czy może spokojnie wrócic czy lepiej nie? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Marzec 17, 2009 raczej nie. wszelkie sprawy sie raczej przedawniły. chyba ze kogoś zabił czy ukradł coś rządzącym wtedyb sie nie przedawnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ffgfghj Napisano Marzec 17, 2009 co klamiesz:P mialas 5 lat i kto by cie tam pamietal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ale brednieeee 0 Napisano Marzec 17, 2009 O rany kobieto....ty masz tylko 34 lata?! hahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 17, 2009 Pomyliłam sie z wrażenia :) Razem chodzilismy do szkoły, to zdarzyło się w roku 199o, miałam około 15 lat i on tyle samo :) To moja pierwsza miłość :) Nikomu nic niezrobił, tyle że zniknął, rozpłynął się :o Jeszcze wtedy granice nie były tak otwarte jak teraz :O . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro ma ochotę wracać Napisano Marzec 17, 2009 a nikogo nie zabil,nie zgwałcił,nie suzkają go listem gonczym to niech wraca....tylko kto z własnej woli chciałby wrócić z jakiegoś normalnego kraju do pojebanej Polski:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 17, 2009 Chce wrócic tylko na trochę :) By zobaczyć się ze mną :) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezaaaa Napisano Marzec 17, 2009 Janiu wydaje mi się ,ze on Cię kocha .Podzielasz chyba moje zdanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość on na pewno Cię kocha Napisano Marzec 19, 2009 :)Pewnie byłaś jego pierwszą,młodzieńczą miłością;)Chyba dalej cos do Ciebie czuje skoro chce wrócic aby się z Tobą zobaczyć.......pamiętaj-stara miłość nie rdewieje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 19, 2009 Tez tak podejrzewam... Tylko że ja mam męża i swoje zasady :O Nie wiadomo też, czy ten człowiek jest tak uroczy jak był kiedyś :) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WILO34 Napisano Marzec 19, 2009 LUDZIE RATUNKU!!! JANIA wróciła .Te Twoje wzystkie zasady schowaj sobie w dupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekati Napisano Marzec 19, 2009 Jania to się spiesz... do 40-tki jeszcze możesz się bzykać... skorzystaj póki to nie stanie się niesmaczne.. w końcu mąż i tak cię już nie chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość neroo Napisano Marzec 19, 2009 Jani to nwet mój pies nie chciałby powąchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JANIA CO Z SEXEM U CIEBIE Napisano Marzec 23, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach