Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedzieciata

z młodymi matkami nie można pogadac

Polecane posty

Gość niedzieciata

Są powalone. Gadają tylko o pampersach, o kupach, o tym, że mają problem ze swoim cudownym dziecku. A jak im powiedzieć, że ich dziecko jest pop ierd ol one to napadają na ciebie. Nawet gdy ich dziecko jest naprawdę kopnięte. Nie znoszą by im powiedzieć prawdę. Moja koleżanka zmieniła się w taką porąbaną mateczkę, nie czyta nic, nie ma nawet jednej normaklnej mysli. Od kilku dni zajęta jest jak nie ciążą to mężem, jak nie mężem to jego pracą, jak nie pracą męża to głupim dzieckiem. I odechciewa mi się z nią spotykać i wogóle rozmawiać. Myślę, że takie młode mężatki same się separują od innych niemężatych.

Gość Marysia co chciala miec panele
i co w zwiazku

Z takimi jak ty to tylko o kolejnym przypadkowym seksie można porozmawiać, bo innych tematów nie ma

Gość grunt że mam cycki
To szukaj przyjaciół wśród niezamężnych i niedzieciatych - braki są, co? :D

Gość co racja to racja..

Gość niedzieciata
ale chciałam się też z nią przyjaźnić, bo kiedyś łączyła nas serdeczna przyjaźń. Ona nie rozumie niczego co się dzieje, jest jak nakręcona jahowa, papla tylko o swoim zyciu. A zycie płynie i jest kulturą, sztuką. Dla niej zycie to gówienko w pampersie i sraczka w nocniku. Ona cofa się w rozwoju i będzie musiała nadrabiać, jak jej dziecko podrośnie i nazwie ją głupią matką.

Gość grunt że mam cycki
niedzieciata - skoro życie kultura i sztuka, to korzystaj z jego dobrodziejstw, a zapaćkaną gówienkiem mamusię zostaw w swoim świecie. Dopóki nie zostaniesz matką nie zrozumiesz jej sytuacji, proste.

Nie przesadzasz czasem? Ja moge rozmawiac z kazdym o wszystkim... nie tylko o kupkach mojego dziecka. Jakos nie narzekam na brak znajomych wsrod kolezanek, ktore nie maja dziecka. Czesto wychodzimy do pubu, na basen.. i tematow jakos nie brakuje.

Gość pomocny kolega
Olej ją, na jakiś czas, zajmij się swoim życiem. nie równaj do niej bo ona się cofnęła.

Gość niedzieciata
Ale ona mnie nie słucha, jak ja jej mówię coś mądrego, o świecie o czymś mądrym. Ona ożywia się dopiero jak zadam jej jakieś pytanie lub coś powiem o pupkach, dzieciach itd. Czuję się jakbym mówiła z osobą ograniczoną umysłowo.

Gość nie mam jeszcze dzieci
niestety uwazam, ze to ty jestes ograniczona umyslowo, skoro nie potrafisz zrozumiec, ze matka zachwyca sie swoim dzieckiem i chce o nim non stop rozmawiac, moze kiedys sama bedziesz nalezala to tej kategorii :)

Gość nie mam jeszcze dzieci
to proste: jesli cie cos kreci, chcesz o tym gadac :) zaloze sie, ze ty masz jakies koniki i niektorzy moga cie postrzegac za swira :P

Gość niedzieciata
czy jest jakiś topic z tym problemem ?

Gość niedzieciata
bo nieche gadać z pop ier dol onymi mateczkami tutaj

Gość nieprawda ja mam na szczescie
normalne kolezanki i mimo bycia mamami potrafią porozmawiać na różne tematy, o dzieciach tylko mimochodem. w koncu po to sie spotykamy by pogadac o czyms innym.:p

Gość eee tam w moim otoczeniu
w przeciwieństwie do tego forum (ale tu to chyba tylko skrajne przypadki przesaiduja:P) nie ma nawiedzonych mamusiek.