Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie szanowana zona

jak wychowacmeza ? czy zmienic meza??

Polecane posty

Gość nie szanowana zona

jestem juz 6 rok. zona , mamy jednego syna 5 lat, kredyty nas nie lacza, i zastanawiam sie czy wychowac meza czy go zmienic na inny model, co bedzie latwiej, maz nie jest latwym czlowiekiem poniewiera mnie i wyzywa,czepia sie mojej rodziny itd...czasami szarpie mna nie jest to bicie ale nie mile przepychanki,a meza ,,zalety,, to stala praca ,kocha syna, i nic wiecej, milosci raczej nie ma z naszej strony~~~~Czy warto byc dla dziecka?

Gość zmienic męża
nie warto nie wychowasz już go pewnie ty też go nie szanowałaś i kiedy miałs ochotęto krzyczałaś zamiast porozmawiać więc on też cię tak traktuje musisz sie z nim rozstać... czy chcesz żeby twoje dziecko patrzyło na to jak on ciś traktuje i w przyszłości tak traktowało swojego partnera???

Gość nie szanowana zona
maz leczy sie psychicznie , byl juz dwa razy po 3miesiace w klinice dla psychicznie chorych, ja nie krzycze jestem bardzo spokojna, teraz wlasnie zaczelam krzyczec, bo nic nie pomaga!

Gość Aee
Czy on byl taki na pcozatku? Ja bym odeszla, to tylko zly przyklad malzenstwa dla dziecka.. potem nie bedzie wierzylo,ze maz i zona moga sie naprawde kochac ;/

ROZWÓD I BASTA BO TAKIE MAŁŻEŃSTWO TO O KANT DUPY ROZBIŁ