Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kateryna12345321

Chora koleżanka!! HIV ???

Polecane posty

po zakażeniu często występują objawy niespecyficzne, takie które można pomylić z np. grypą, mogą to być bóle mięśni, kręgosłupa, gorączka, i podobne nie wiadomo co. zdarza się, że ludzie próbują leczyć te objawy, a to właśnie są pierwsze sygnały świeżutkiego zakażenia hiv.

Gość Jon Rambo
wszyscy piszą tu pierdoły, tak zwane ciocie dobra rada ,zrobić test!!!! rachu ciachu i postrachu .

Gość 10 godz przed kompem dziennie
hiv hiv hurra. Jak laska chora to niech zaraza dalej. tepic kurestwo

Gość yoda83
NIESTETY SYptomy sugeruja HIV ale szansza zarazenie w polsce jest 1:1000000 niestety kobiety kobiety zarazaja sie 5 x razy czesciej niz faceci mam nadzieje ze to jakas zwykla choroba Pozdrawiam

Gość asdfghkj
Właśnie ja też nie rozumiem, jak pielęgniarka może mówić, że to śmierć za życia. W obecnych czasach dobrze leczone zakażenie wirusem HIV może w ogóle nie przejść w AIDS i człowiek umiera z HIV, a nie z powodu HIV. Myślę, że oddanie krwi to dobry pomysł- przebadają ją również m. in. na zakażenie wirusem WZW typu B i C, a to są wirusy, których dopiero trzeba się bać i kontrolować.

Gość behemothhh
hm, ja tak robiłam, oddawałam krew - ale iddcie dopiero po 6 miesiącach od ryzykownego zachowania! bo przed upływem 6 miesięcy nic nie zostanie wykryte, ani hiv, ani WZW - bedziecie mylsec że jestescie zdrowi a wasza zarażona krew pójdzie w świat,