Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta....26

Byłam prostytutką, teraz jestem w związku i....

Polecane posty

Gość annnnik
Nie mów!!!! Im facet mniej wie tym spokojniej śpi ;-) Są rzeczy które zabiera się ze sobą do grobu, np. takie.

Gość NieTakiLuz
maly ksiaze, Najlepsze kompletene podsumowanie, wszystko powiedziane kropka. Jak ktos tego nie rozumie to nie ma szansy przetlumacic innaczej.

Gość h gshbfsgtbyvrte
sam mowi ze nie chce wiedziec wiec mu NIE MÓW.. ale rozumiem ze cie to meczy i wolalabys wyrzucic to z siebie..

Gość ch**_wie_kto
up, up A tam, piszecie tak jakby każdy facet miałby to później wypominać podczas kłótni itp. Ja bym się nawet ucieszył jakby mi o tym powiedziała (wiem, wiem głupio to zabrzmiało xP) ale szczerość to podstawa. Sam zresztą święty nie byłem i nie ukrywałem nigdy tego. I nie piszcie, że to tylko pisanie...bo nie tylko, kiedyś moja była powiedziała mi o tym i jakoś wielkiej tragedii nie było. Fakt, już nie jesteśmy razem ale to z zupełnie innych powodów ale nadal się przyjaźnimy. Także nie wrzucajcie facetów do jednego worka. http://katalog.kiss-me.info.pl

Gość 38-latek..
... uwazam podobnie. Ja mialem sporo przejsc i mysle, ze to ze dziewczyna robila cos takiego, by lepiej sobie poradzic w zyciu - to nie jest tak podle, jak przemilczenie tego faktu przed swoim partnerem. Szczerosc i szacunek wobec siebie jest podstawa zwiazku - wspolne cele, namietny seks i sprawianie, by partner poczul sie jak w niebie - to czyni zycie barwne i godne zycia - hmm.. .. Jesli pytacie mnie, to ja bym nie odrzucil kobiety tyko z tego powodu, ze uprawiala kiedys seks za pieniadze... choc to zalezy od kobiety - bo prostytutka prostytutce nie rowna... pzdr.

Gość markus33
Bardzo ciekawe wypowiedzi... Ja Byłem w związku z prostytutką przez 4 lata- w tym 2lata pracowała. Kochałem ją i miałem nadzieje, że jej słowa kocham cie tez są szczere, planowaliśmy przyszłość, zaręczyłem się nawet, aby dać jej pewność co do mojego uczucia. Jednak wszystko okazało się farsą... Zastanówcie się osoba która zarabia np.300PLN za 1h - jest zmanierowana do reszty - takiej osobie nie wystarczy normalne życie praca,miłość i oddanie.Wiem co mówie, bo moje wszystkie obawy potwierdziły się w 100%. Nawet gdyby facet miał kupe kasy to zawsze znajdzie sie inny który ma więcej - a wtedy taka kobieta nie ma sentymentów. To jest jak licytacja kto da więcej a wiek,uroda,uczucie,oddanie jest zupełnie nieistotne. Aha i jeszcze jedno "niezależność" w znaczeniu robie co chce i z kim chce.Nie myślcie panowie że takie osoby są doświadczone przez życie i beda dobrymi i wiernymi zonami to MIT. Osoby takie nie chcą pracować za 3000msc- Dla nich to śmieszne pieniadze i marne życie. Teraz jestem rok po rozstaniu - ona dorwała jakiegoś bogatego niemca ma brać ślub. A ja mam tylko poczucie że nie warto nikogo kochać bo liczy sie kasa a nie miłość.

Gość ja 28 ja 28
Powiedz, żeby wiedział w jakie gówno wdepnął :O:O

jasnc powiedział, że nie chciałby o tym wiedzieć, więc skoro nie chcesz psuć tego związku, to nie mów. Nie myśl o tym, żyj tym, co masz teraz :)

Nie mów. On nie chce wiedzieć, dla Ciebie to przeszłość... nie wiem czy sama potrafiłabym to przemilczeć... Mówię tylko co będzie lepsze dla Ciebie. Przy okazji pozdrawiam wszystkich Prawych, Nieomylnych i noszących na drugie imię Moralność.

Gość still
Powiedz mu zeby zaplacil, sam sie domysli... Ale tak powaznie to dla mnie kazda taka kobieta nie ma szacunku do siebie i jest zwykłą ku*wą. Czy była prostytutką czy jest... Seks to uczucie Miłości a nie jakaś przyjemnosc. W tej chwili oszukujesz swojego faceta, jezeli cos do niego czujesz i naprawde go Kochasz to mu to powiedz. Jezeli sie rozstaniecie to znaczy ze to nie ten idealny ktory Ciebie Kocha za wszystko. Znajdziesz lepszego, pozdrawiam.

Kochana lepiej nic mu niemow !!!! Powiem Ci dlaczegoo jest pare powaznych powodow...Po pierwsze wiem ze dla Cibie to co robiłas niebylo njalepszym przezyciem... Zapomnij o tym zostaw to gdzies daleko za soba i zacznij nowe zycie w facetem ktorego kochasz i nie wracxaj do przeszłosci ///// jesli sie pokłocicie lub roztsaniecie lub w jakiej innej sytucaji on moze Ci to wypomniec to co robiłas....Pozatym lepiej miec mieza , chłopaka ktory nie wie o tym bo to moze zle wam rokowac na przyszłosc ....Moze kiedys z zemsty wygada twojej rodzinie...to powazna sparwa i uwazaj lepiej z ty.. Robiłas to zakonczyłas to juz dla Ciebie przeszłosc ..... Jesli on by sobie z tym nieporadzil lepiej nic niemow moze cie zostawic lub dla twojego niby dobra twoejej rodzinie powiedziec.... okej w zaiwakzu tzreba byc szczerym ale to akurat kwestia prostyticji to onna prawa...takiej kobiecie jest pozniej trudniej i tzrymaj sie mocno musiał miec mocna psychike bo to nie jest atkie łatwie jak kazdy pisze ze tylko nogi laska rozchyla ,,to bardzo duzy Nacisk przychiczny...jesli z tym sobie teraz radzisz to zapomnij o tym co było i badz szczesliwa zyj a tamto wymaz ...

Gość Darkk
przeczytałem wszystkie posty i po tym wszystkim doznałem dziwnego uczucia żalu nad losem tych facetów którzy maja za zony d***** czy byłe d****** Nie życzyłbym tego nikomu to takie upokarzające i dołujące mieć zonę dziwę, ze na sama myśl wibrują mi flaki a co dopiero mieć ja pierdzie... ale porażka życiowa. Teraz te studentki tak dorabiają ale będzie pogrom jak będą szukały mężów to będzie jakaś katastrofa narodowa. Ale smutek i żal. Nigdy w życiu nie chciałbym mieć zony prostytutki albo baby która miała dużo kochanków wolałbym jeździć na ręcznym cale życie, bynajmniej spokojnie bym jadł obiad i spal.

powiedz mu,bo kiedys moze was spotkac sytuacja taka,ze jego znajomy czy nawet ktos z rodziny dalszej byl twoim klientem i sprawa sie wyda. lepiej powiedziec jak cie kocha bedziecie razem bo nie wazne co bylo kiedys wazne jaka jestes teraz

Gość gość
Wiara chrześcijańska NIE pozwala na ślub dzi(w)ki z dziw(k)arzem. Każdy ślub jest nieważny, jeżeli miało się innego partnera przed sobą. W ogóle widać, że nie zasłużyliście nawet na ślub padalscy zdrajcy wiary, którzy nigdy nie osiągniecie zbawienia duszy. Nie cudzołóż kuRwo męska i damska !

Gość gość
19:44 Zostaw tę sprawę chrześcijanom. Aby być chrześcijaninem nie wystarczy się nim ogłosić, ale nie można np. być tak wulgarnym i podłym dla innych, jak Ty to zaprezentowałeś.

Gość gość
co ty p********z ? pewnie kulwę ! Samozwańczo odepchnąłeś mnie od chrześcijaństwa.. według maksymy nie oceniaj innych bo ciebie ocenią... za samo sprowadzenie do tej tezy twojej osoby jesteś posądzony o układy z szatanem, bo to jest niesamowicie lewackie a twoja wypowiedz jest podyktowana sugestiami szatana.