Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta....26

Byłam prostytutką, teraz jestem w związku i....

Polecane posty

\"nie mam zamiaru to zmieniać.Studiuję prawo, i już na pewno że zrobię aplikację, gdyby nie znajomość z tym mężczyzną nawet bym nie marzyła o aplikacji.\" Ciezko zrozumiec jezyk, jakim jest to napisane. Prawnik powinien reprezentowac jakis poziom, nie sadzisz? chyba ze poziom opiera sie tylko na lezeniu w poziomie. Zazdrosc? Nie:) Wspolczucie:)

A co jest takiego zlego w byciu prostytutka? Przeciez to Ich sprawa. Kazdy robi to co lubi. jestescie chyba zazdrosni.

Gość Tomek65
Nie rozumiem, jak to wszystko takie okay i nic nie jest zlego z tym to dlaczego "nie mow jemu" ?? Dobrze nie liczy sie co bylo ale dlaczego nie ma prawa wasz naj blizszy wiedziec o tym ?

W ogole po co tyle dyskutujecie na ten temat? Pytanie było - mowic czy nie? Nie mowic!

Gość słłoneczko
Alexandrrro a co z chorobami? Także tymi śmiertelnymi? Hiv(AIDS), wirusem hpv...? Być może jesteś chora i zarażasz innych,roznosisz te choróbska???

Gość Tomek65
Zaraz, nic zlego nie robiliscie, mieliscie dobry czas, pieniadze wspaniale, faceci "spoko", ale "moj maz o tym nie chce wiedziec", jak to ? Zwiazek, opiera sie na otwartosc, szczerosc i szacunek, juz nie wspominajac milosc, a gdzie jest wasz honor do meza ?

Gość mi sie wydaje
że Twój facet się domyślił oi co Ci chodziło jak zaczełaś ten temat dlatego tak Ci odpowiedział...nie mów mu ja też wolałabym nie wiedzieć. Są panny puszczalskie i napewno nie tłumaczą się facetowi, że takie są-były, po prostu się wstydzą jaka jest różnica... no może tylko taka, że Ty brałaś za to pieniądze. Ale nie o to się przecież rozchodzi w temacie.

lepiej niech nie mówi skoro koles nie chce wiedziec jego wola ja osobiscie bym wolał wiedziec i zyc w swiadomosci ze sam podjąłem decyzje a nie ze ktos to zamnie zrobił pozatym nawet odnosnie przeszłosci seksualnej to jednak lepiej sobie wszystko wyjasnic dlatego ze różni są ex faceci i ex dziewczyny więc lepiej wiedziec na czym sie stoi :) ale to tylko moje zdanie

Gość słłoneczko
W każdych kręgach panują choróbska.

Gość ja tez to robilam
szukanie dziury w- raczej rzadko ta praca polega na lezeniu w poziomie:) Tylko zakompleksione, niepewne siebie faceciki, ktorym sie wydaje, ze sa tacy moralni takim textem moga rzucic. Żal mi Was- tych wszystkich, ktorzy teraz moralizuja, ze uprawianie sexu za pieniadze to takie szambo. Powtarzam, gdyby nie było chętnych nie byłoby i prostytutek. W głwoie Wam sie nie mieści, ze ktoś mógł czerpać z tego przyjemność a do tego kupe kasy:)

Gość Alexandraaa
słłoneczko dziękuję za troskę, ale badam sie regularnie to raz, a dwa - przebywam z takimi panami którzy reprezentują bardzo wysoki poziom, wiem że większość kobiet jest zazdrosna o nas, to zrozumiałe. Jestem młoda, bardzo atrakcyjna, a do tego w tak młodym wieku mam tyle ile inni w wieku 40 lat nie mają.

nie chce mi się wierzyć, że wszystko tak różowo wygląda. W życiu nie ma nic za friko, za wszytko trzeba płacić, teraz tobie płacą ale i ty zapłacisz też .

Gość a jaa11801111
Alexandraaa zalatw mi robote

Gość Alexandraaa
bmblondyn nie nalegam byś w cokolwiek wierzył, twoja racja mój spokój, kto nie spróbował ten nie wie i proszę nie mylić tutaj zwyczajnych pań trudniących się jako panie do towarzystwa a lux dziewczyny

Gość ona przegrała
Moja koleżanka, bardzo fajna,mądra i (wykształcona) i do tego super atrakcyjna dziewczyna też pracowała jako dziwka. Nie miała tyle szczęścia co Wy jeszcze zdrowe kurewki. Od roku wie,że jest chora :-( Choroba zaczęła ją już wyniszczać :-( bardzo schudła nie zostało nic z tej pięknej dziewczyny,którą znałam. Nigdy jej nie krytykowałam jej rodzina nie wie,że pracowała jako prostytutka.Rodzice są nauczycielami w naszej miejscowości. Ona chciała się wyrwać, posmakować życia na studiach tym bardziej ,że miała bardzo duże powodzenie u mężczyzn i to ją chyba zgubiło. Studiowała w Poznaniu i to miasto uderzyło jej do głowy. (kasa,ludzie,luksusowe auta,restauracje,najdroższe sklepy).. Dzisiaj ma 25 lat i jest wrakiem tak psychicznym jak i fizycznym :-(

Gość Alexandraaa
no to współczuję,widocznie nie do końca była luxusową prostytutką, u mnie rodzice są lekarzami, i co z tego, mi się podoba to co robię, mam stałych klientów którzy korzystają tylko z moich usług. Do tego badam sie bardzo często, bo zdrowie jest dla mnie bardzo ważne, nie paliłam nigdy nie pije i nie biorę używek, dbam bardzo o siebie.

Gość Tomek65
Lux, Po pierwsze nie mysle ze to jakies porzadne faceci ktore z wami maja seks. Taki facet ktory juz przekrocil granice w swoim zyciu i uzywa prostytutke to sam ma problemy ze soba, to jest dla faceta ponizajace ze musi isc do was i wydawac pieniadze na seks, bo inna kobieta z nimi nie chce za darmo :( Druga rzecz, wy nie wybieracie facetow, glownie tylko pieniadze maja wplyw na wasza decizje, i oni was wybieraja, sama przyjemnosc w takim "zawodzie" ? Nie mysle. Tlumaczcie to sobie jak chcecie, robicie z czegos pieknego, cos bardzo ochydnego.

a propos prostytutek i najstarszego zawodu świata. Jako że jestem inż o specjalności odlewnictwo, pan profesor od odlewnictwa rozpoczął wykład: wszyscy, którzy przekonani są, że najstarszym zawodem świata jest prostytucja są w błędzie, najstarszym zawodem jest odlewnictwo.

Gość ona przegrała
:-(

Gość srały muchy będzie wiosna.....
Taa,łudź się dalej,że luksusową kurwą jesteś..... Wy chyba wszystkie luksusowe jestescie :D Kobito nawet nie wiesz co to znaczy .. ale się ubawiłam :D A propos ! Co z tego ,że się badasz ???? Jak to znajdą u Ciebie to będzie po fakcie? Głupia jesteś i myślisz,że twoi biznesmeni przez duże B :D to HIVa nie przenoszą ????????????????

Aleksandra panienka z dobrego domu, masz się czym chwalić, jakbyś powiedziała wymyśliłam coś w dziedzinie naukowej, ale możesz powiedzieć tylko, że najwięlszym twoim osiągnięciem są pieniążki , zarobione na brzuszku......... i piteczte, powinszować, rodzicom córeczki....

Gość Alexandraaa
Tomek65 zdziwił byś się...z Panami z którymi mam do czynienia to między innymi politycy...biznesmeni itp. I tu nie wchodzi w grę sam sex.

Gość Alexandraaa
srały muchy będzie wiosna..... Twój nick mówi sam za siebie. Ile klas podstawówki skończyłaś? Twój poziom wypowiedzi jest bardzo prymitywny, czasami mam wrażenie że moja jedna para szpilek jest więcej warta niż cała edukacja człowieka który się w daje ze mną w dyskusję.

Gość Alexandraaa
Dziękuję za rozmowę,żegnam.