Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeglądam suknie

Przeglądam z nudów suknie na allegro i się śmieję...

Polecane posty

Gość przeglądam suknie

Umieszczanie obok swoich zdjęć w sukience zdjęcia sukni na modelce nie jest chyba najrozsądniejszym pomysłem :D Tak, tak, zaraz się rzucicie że niby photoshop bla bla bla... :) Trochę przerobione są na pewno, ale nie do tego stopnia Tylko że ja mam 175 cm wzrostu, 58 kg, średni biust, zgrabne biodra i przede wszystkim to czego wielu kobietom na zdjęciach brakuje - talię :D, i gdy mierzę suknie wszystkie wygladają jak na modelkach ;) Czasem ciężko poznać że sukienka na modelce i na pannie młodej to ta sama :) Ale jaja :D

Gość nie lubie kotow
58 kg? mam tyle samo wzrostu i waze 49. wagi modelki to ty nie masz.

a wiesz, ze dziewczyny, ktore niby sa modelkami na stronach maja max. 165cm wzrostu? ;)

Gość przeglądam suknie
Na miłość boską... Nie napisałam że uważam się za modelkę, tylko że suknia leży równie dobrze jak na modelce... :) I nie chodzi o to żeby mieć wagę modelki, tylko jej sylwetkę, a to u każdego ta sama waga może wyglądać inaczej :P Ale aukcje gdzie nie ma zdjęć modelkowych ogląda się ok :) Tylko jak któraś dorzuca zdjęcie modelki to wtedy róznica w oczy się rzuca - oczywiście nie zawsze, natrafiłam na fotki dziewczyn które prezentowały się pięknie :) Ale przeważają te aukcje na widok których moją odruchową reakcją jest "o rany, to ta sama sukienka?!"

Gość mikkkka57575
hehehe.. ale to nie o to chodzi zeby suknia wygladala dobrze na tzw. "idealnych" kształtach!:) ... sztuka jest zachwyciac czy wadze innej niz wszytkie:) .... ja sama mam 170cm i waze 62 kg:) (walcze z tymi 2kg:D mam rok czasu do slubu:D) i uwazam ze super extra to ja nie jestem.. a sa i takie panny mlode.. co wtedy?:)

Gość przeglądam suknie
walczysz z 2 kg - fajnie brzmi :D No właśnie nie chodzi o to że koniecznie trzeba wyglądać idealnie - bo nie trzeba. Ale widzę że większość bezkrytycznie zakłada na siebie to co spodoba im się na modelce - nie uwzględniając swoich mankamentów. Bycie np. niską i pulchną nie jest złe :) Ale z takim typem sylwetki w sukni-bezie najczęściej wygląda się śmiesznie ;)

Sztuką jest po prostu właściwy dobór fasonu sukni do swojej figury - jeśli dokona się właściwego wyboru suknia leży lepiej niż na modelce z przerabianej fotki:)

Gość przeglądam suknie
Racja, są dwie opcje :D 1. dokonać właściwego wyboru i wyglądać super :) 2. dokonać złego wyboru i nie umieszczać zdjęc modelek obok swoich na allegro, to może różnica będzie mniej rzucała się w oczy ;)

Podejrzewam że w tym drugim wypadku musi chodzić o czyjś brak dystansu do siebie:P

laska nie ma złej figury i nie wyglądała najgorzej, ale i tak nie znoszę tych sukni z dziurą z przodu

uwazam, ze ta dziewczyna wyglada ok. fakt nie lubie krotkich sukien slubnych, ale ja w niej nie widze, nic zlego.

wredi w sumie też poza tymi wyciśniętymi bezlitośnie cyckami, widać na pierwszej fotce... próbuję sobie wyobrazić coś takiego w kościele i ciężko

E, myślałam, ze wrzucisz jakieś fajne zdjęcia, a Ty tylko się przechwalasz i dowartościowujesz, licząc na to, że ktoś Ci przyklaśnie... Żenada...