Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 1. dorzucić córce do prawa jazdy 2. przehulać 3. zaoszczędzić pomóżcie dokonać jedynie słusznego wyboru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Marzec 17, 2009 przehulac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorzucić córce Napisano Marzec 17, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Marzec 17, 2009 przehulać ale nie przepić-szkoda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorzucić córce Napisano Marzec 17, 2009 i tak wiadomo że pomożesz dziecku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsa Napisano Marzec 17, 2009 1/3 na alkohol, 1/3 na dziwki, resztę przepuścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whim 0 Napisano Marzec 17, 2009 na swoje przyjemności .....................skrywane marzenia :-D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whim 0 Napisano Marzec 17, 2009 córkę wysłać na kurs unijny - tez będzie zadowolona . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jOASIENKA Napisano Marzec 17, 2009 Kup sobie wreszcie nową kieckę, bo chodzić w jednej już 5 lat to chyba przesada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 unia dofinansuje kurs? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kursy na prostytutki nie są Napisano Marzec 17, 2009 ofinansowywane z ue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 17, 2009 Mnie się proszę nie pytać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 Myrevin ;) co byś zrobił? może bym Ci piwo postawiła? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość crunch salad Napisano Marzec 17, 2009 a co zrobic z 30 tys dol us? zainwestowac czy przechulac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 kupuj mieszkania w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość crunch salad Napisano Marzec 17, 2009 za 30 tys dolkow to nawet na mieszkanie nie wystarczy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 a ile to złotówek? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość crunch salad Napisano Marzec 17, 2009 prawie 103 tys zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość crunch salad Napisano Marzec 17, 2009 przeliczajac po dzisiejszym kursie dolara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0987654321 Napisano Marzec 17, 2009 Dziwne, że jeszcze nikt nie zaproponował "możesz dać mi" To w takim razie ja nieśmiało występuję z taką propozycją :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 o fak! za to nawet kawalerki na peryferiach nie kupisz :O może inwestuj w złoto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie ty żyjesz Napisano Marzec 17, 2009 że nie wiesz po ile dolce. Jakieś 3.50 w kantorze czyli około 100 tys zł. W dużym mieście to niecałe 20m2 mieszkania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 17, 2009 Zainwestował bym w piwo, jego kurs ciągle rośnie. NIe tak jak euro czy dolara.. sinusoidalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 jestem na etapie euro i franka innych walut nie śledzę może ja bym Wam zbiorowo piwo postawiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość crunch salad Napisano Marzec 17, 2009 moze na jeny zamienic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 17, 2009 Nie lubię jak mi stawiają.. czuję się zobowiązany.. :o :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 w metrze usłyszałam rozmowę dwóch nastolatek: -idziemy z Krzyśkiem na Kochaj i tańcz -a masz na bilet? -nie, on mi postawi, a ja jemu coś innego...hi hi hi :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach