Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwnyyyy

Nie mam dziewczyny i mi smutno

Polecane posty

Gość Dziwnyyyy

Gość dgfhfdh
Pewnie jesteś brzydki :P

Gość Dziwnyyyy
Jakoś się mną niezbyt interesują :(

Gość oszszszsz
dupy to dziwne rzeczy.... jak nie szukasz to same cie znajda... podejdz do jakiejs codziennie innej... zagadaj na dowolny temat oprocz obrobki skrawaniem przy okazji sie usmiechajac i sprawaiajac wrazenie ze fajny jestes 9czasem nawet i tego nei potrzeba) za ktoryms razem zaskoczy... mnie zaczepilo juz tyle dup ze mam polewke a jestem przecietny zakompleksiony i do bani.....

Może jeszcze jesteś za młody na to by być w związku :D

Gość Dziwnyyyy
Wcale nie jestem za młody i w tym problem bo już mam 26 lat. Niewesoło samemu niby rozmawiam z dziewczynami (chociaż znam ich mało ogólnie) ale nie zauważyłem realnego zainteresowania moją osobą. Fakt maczo to ja nie jestem zawsze siedzę cicho i nie potrafię tak "pajacować" jak inni mam raczej spokojną wyciszoną naturę... może przez to mnie nie widać? Chociaż z drugiej strony podobno to co skryte i tajemnicze bardziej kręci i wzbudza ciekawość... Jak to jest w rzeczywistości?

Gość ehhh życie
nie wiedziałam ze tylu samotnych mężczyzn siedzi na kafe co chwile czytam jakiś topik ze są sami itd przykro mi trzymajcie się chłopaki jeszcze znajdziecie swoja kobietę

Gość Dziwnyyyy
A po której wiośnie minie? Bo jakoś kilka ich minęło i nic się nie zmieniło w tej sprawie... Może mam zbyt mało wiary w siebie i nie potrafię czytać aluzji?

brzydki wiesz, żałosne to juz jest. użalasz się nad sobą na babskim forum.

Gość Dziwnyyyy
Owszem jestem nieśmiały to fakt i widzę w sobie bardzo mało pozytywów. Moją nieśmiałość widać braku wiary w siebie raczej nie widać więc to chyba nie wpływa na postrzeganie mojej osoby.

Gość Dziwnyyyy
TERAZ POLSKA to było dobre przyznaję. :)

Zawsze jestes smutny?Raczej optymisci przyciagaja do sibie:) Masz jakis znajomych,paczke?Chodzicie na imprezy?Moze tam poznasz jakas kobietke:) Jaki to problem?:)

Gość Dziwnyyyy
Smutny albo ponury albo zamyślony... taka natura na imprezy nie chodzę bo nie mam z kim. Prawdziwych przyjaciół = sztuk 1 więc o paczce to nie ma co mówić.

Gość a ja nie mamm faceta
życie jest i tak piękne

to juz znasz odpowiedz dlaczego po czesci jestes sam:) Moze wiecej sie usmiechaj "Dzien bez usmiechu to dzien stracony":)

Gość Dziwnyyyy
Czasem się uśmiecham, ale widać za mało... może sobie założę konto na portalu randkowym... wiem kiepski pomysł.

Pomysl taki sobie ale zawsze mozesz sprobowac.To do niczego nie zobowiazuje:) Mozesz sprawdzic swoje szanse:)

Gość Dziwnyyyy
Głupio bym się czuł jakoś :/ raczej tego nie zrobię... może na Kafe poszukam sobie drugiej połówki :)

Probuj:) Najlepiej w realnym swiecie:) Moze w pracy?Masz jakies zainteresowania?Moze na basenie? Mozliwosci jest mnostwo:P

Gość a ja nie mam chłopaka
i chętnie kogoś poznam, mam 24 lata prawie:) jeśli jesteś zainteresowany dam ci moje gg, mówię serio