Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

co kupić a chrzest chlopczykowi?

Polecane posty

Gość masz racje Draceniaa
no to daj kase-przeznaczy na to co,jej bedzie potrzebne-pieluchy,mleko,kosmetyki,wizyty u lekarza:)gdzies czytalam ze rodzinka poskladala sie na drogie szczepionki jako prezent-moze to jej zaproponuj:)

Gość
dziekuje lusia za propozycje jakie mi podsunęłas. chyba zdecyduje sie na ta grajaca nakladke do lozeczka . jeszcze raz dzieki wielkie!!!

dobry wybor mielismy nakladke do lozeczka i niejednokrotnie przedluzala nasz sen nawet o godzine bo synek potrafil sie zainteresowac nawet kopaniem w to nogami zeby gralo :)

Gość
myslisz ze w tych dobrych firmowych sklepach znalazlabym taka nakladke? czy jedynie przez allegro? luśka ,gdzie Ty kupowałas??

ja dostalam ale poogladaj w sklepach napewno cos takiego sie znajdzie moze nie identyczne ale przynajmniej na zywo poogladasz

Gość
wiesz...nawet nie mialam pojecia , ze takie cos istnieje ....wstyd sie przyznac .

Gość sweet>3
Też się właśnie zastanawiam . A może by tak mate edukacyjną . Albo pieniądze, czy albuum ze zdjeciami , jego pierwsze kroczki itp. Bo te wszystkie rzeczy związane ze srebrem czy złotem , to tylko leża gdzie w konice. Zero urzytko :(

Gość gość
Mam taką samą sytuację, tyle że to jest trzecie dziecko siostry. Ale po dłuższym zastanowieniu się, biorąc pod uwagę moje główne założenie, że chciałabym podarować mu coś praktycznego, zdecydowałam się na sztućce, moim jedynym dylematem jest teraz tylko tekst jaki chcę aby został na nich wygrawerowany. Mam nadzieję, że pomogą małemu w nauce spożywania pierwszych posiłków. A gdyby ktoś był również tym zainteresowany podaję stronę na której sama kupuję www.prezentynachrzest.com

Gość maja009
Hej, przejrzyj sobie produkty na stronie Gagalu ;) Ja tam kupowałam koc bambusowy. Mają po prostu piękne rzeczy! :)

Gość chrzestna
zabawki, kiedys się wyrzuci, z ciuszków dziecko wyrosnie ja jako chrzestana kupiłam srebrną łyzeczkę, z wygrawerowanymi wszystkimi danymi dziecka https://okazik.pl/deal/srebrna-lyzeczka-lub-wozek-pamiatka-na-chrzest-lub-roczek-30341 jest to nie tylko pamiątka, srebro jest antyseptyczne, dzieci karmione srebrną łyzeczką nie chorują na wszelkie infekcje gardła i rzadziej są alergikami. Wystarczy poczytać o srebrnych łyzeczkach :)

Gość chrzestna
zabawki, kiedys się wyrzuci, z ciuszków dziecko wyrosnie ja jako chrzestana kupiłam srebrną łyzeczkę, z wygrawerowanymi wszystkimi danymi dziecka https://okazik.pl/deal/srebrna-lyzeczka-lub-wozek-pamiatka-na-chrzest-lub-roczek-30341 jest to nie tylko pamiątka, srebro jest antyseptyczne, dzieci karmione srebrną łyzeczką nie chorują na wszelkie infekcje gardła i rzadziej są alergikami. Wystarczy poczytać o srebrnych łyzeczkach :)

Gość wiola__125
Gdzieś wcześniej już pisałam, krzesełko do karmienia jest fajnym pomysłem. Właśnie taki prezent kupiliśmy chrześniakowi, jeszcze udało się kupić w promocji w sferisiel. Krzesełko Chicco Polly Easy Nature, fajne, masywne bardzo łatwe w obsłudze.

Gość gość
Na chrzest kupowaliśmy do bratanka na avans.pl karuzelę na łóżeczko oraz matę edukacyjną. Do tego łańcuszek złoty oraz album na zdjęcia jako pamiątka chrztu.