OPEN-uppp 0 Napisano Marzec 18, 2009 Endokrynolog mowi ze z powodu tak niskich estrogenów mam PCOS :( androgeny są w normie ale mają przewagę nad estrogenami (estradiol - ponizej normy dla menopauzy) Biorę Yasmin, mam trochę mniej tłustą cerę ale wciaz musze myc codziennie rano wlosy, po poludniu juz sa tluste. Skora ciagle bardzo tlusta. Dla mnie jest to bardzo krepujace, juz mam tego dosc Nie daloby sie brac razem z Yasmin jakichs estrogenow, np w zastrzykach lub plastrach?? Czy to pomoze na wyglad i przywroci normalne miesiaczki?? W tej chwili mam dwudniowe plamienia zamiast okresu. Przed pigułkami tez tak bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2018 Ja się jutro wybieram na badanie,bo mam ten sam problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2018 Nie badalam poziomu hormonow, ale martwia, mnie coraz bardziej skape miesiaczki :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2018 A ile masz lat? może to już fizjologiczna menopauza się zaczyna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2018 Ja też mam skąpe, do tego mam problemy z cerą. Jutro odbieram wyniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2018 Odstaw tabletki i sprawdź fsh i lh. Najlepiej zrób badanie między 2-4dc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2018 A ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2018 No, po dziewieciu latach od zalozenia watku autorka ma o 9 lat wiecej niz wtedy gdy go pisala. Macie dla niej teraz jakies rady?? Ha, ha, ha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach