Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nooooo wkońcu

pierwszy orgazm od dwóch lat!!

Polecane posty

Gość nooooo wkońcu

siedziałam sobie wczoraj na łóżku, po turecku, książkę czytałam, ubrana tylko w szlafrok, pod spodem nic. mój chłopak leżał obok i oczywiście jego dłoń trafiła między moje nogi. ja sobie czytam, a on mnie tam no powiedzmy "głaszcze" :) i tak może z 5 minut, aż wkońcu poczułam, że coś się kurna zbliża. zrobiło mi się tak fajnie cieplutko, błogo, chwilami łaskotało, w podbrzuszu takie dziwne uczucie, aż wkońcu wybuchło! to był mój pierwszy orgazm odkąd jestem z moim chłopakiem :) jakoś do tej pory nam się nie udawało, próbowaliśmy na wszystkie sposoby i nic. a tu takie niepozorne "głaskanie" i orgaz pierwsza klaSA :D KURNA, ALE JESTEM SZCZĘŚLIWA :D

Gość ja s
no to gratulacje, dawaj tego swojego chłopa do mnie może coś u mnie zadziała hihii

Gość nooooo wkońcu
oo kochana, teraz to ja już go na pewno nie oddam :D

Gość pseudonimartystyczny
nie przezylabym 2 lat bez orgazmu

Gość ja mam 26
tak wlasnie sie zastanawiam, jak mozna 2 lata bez orgazmu przezyc?? przeciez mnie by sie mozg chyba zlasowal, a sama sie nie doprowadzalas??

Gość nooooo wkońcu
no a ja jakoś przeżyłam :D tzn. za każdym razem, gdy sie kochaliśmy było fajnie, przyjemnie, ale orgazmu brak. da się przeżyć :)

no halo..jak nie mozesz dosc z samej penetracji,to dotykasz lechtaczki podczas stosunku...chyba oczywiste

Gość nooooo wkońcu
owszem - próbowaliśmy. też nie wychodziło. i nie musicie tu mnie teraz wyśmiewać, że łoo matko jak mozna dwa lata wytrzymać bez orgazmu. mozna. jedne mają orgazm za każdym razem, inne nie mają wogóle...

Gość nooooo wkońcu
ale warto było czekac :D

Gość Pytanie bez drugiego dna
widocznie myślenie i oczekiwanie na orgazm cie blokuje. gdy się tego totalnie nie spodziewałaś, myślałaś o czymś innym to w taki niepozorny sposób doprowadził Cie don orgazmu:P