Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mannia22

dziwny bol w okolicach pochwy, szczypanie i klucie,dyskomfort

Polecane posty

witajcie dziwczyny..postanowalilam napisac tu na forum o moich problemach bo jakos lekarze mi nie potrafia wyjasnic co mi jest..jak dla nich jestem zdrowa..otoz..rok temu nabawilam sie zapalenia pochwy ogolnie przeziebienie..po tygodniu przeszlo..ale przy wejscu do pochwy pomiedzy cewka moczowa pojawila sie minimalna krostka..ktora bolala tak przyszywajaco przy dotyku,,najgorzej kidy mialam zimne palce..przy sikaniu szczypalo..i bol utrzymywal sie na dlugo..z czasem sie zmniejszal ze czulam poprostu dyskomfort..gdy poszlam z tym do gina ..powiedzial ze zebrala sie tam ropa i naciol mi to i oczyscil.i niby bylo potem ok..ale z czasrm po pol roku znowu to wrocilo..bol przy dotyku.szczypanie przy sikaniu.i znowu costam wyczowam..no i znowu poszlam do gina..tylko ze tym razem stwierdzil ze mam lekkie zapalnie ale nie widzi rzadnych zmian w tym miejscu..stwierdzil ze bylo to miejsce tam naruszane i przy lekkich zapaleniach bede to odczowala..no dobra cos jak na zmiane pogody..ale to naprawde boli ja sie boje wspolzyc i takie tam..poprostu sama boje sie tam dotknac..juz mam dosyc wydawania kasy na ginekologow ...nawet w necie nie moge znalezc podobnego topiku..czy moze ktoras z was miala cos podobnego..byla bym wdzieczna za rade..pozdrwiam

Gość pedroska
szczypie mnie wejscie do pochwy i okolice cewki moczowej.zaden lekarz nie potrafi mi pomoc