Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaaaaa

Jak ubranego mezczyzne preferujecie ?

Polecane posty

Gość Olaaaaaa

Ubranego elegancko czy na sportowo ? A moze macie swoje wlasne typy, obserwujac polskich mezczyzn zauwazylam ze niezbyt umieja sie ubierac, sa oczywiscie wyjatki ale one tylko potwierdzaja regule. Opiszcie jak musi byc ubrany facet aby zwrocic wasza uwage.

Gość ja preferuje
nagiego

Ja zawsze lubiałam kolesi mających luxny styl- jeansy, tshirt, wszystko w dobrym gatunku, sama tez ubierałam sie na luzie. Od czasu poznania mojego ostatniego faceta (dziś juz ex) podobaja mi sie faceci z klasą- koszule, swetry, buty od garnituru, skóra... I ja tez zmieniłam styl na kobiecy, obcasy tuniki, spódnice...

Gość znawca dóbr wszelakich
Też mi rada wszystko w dobrym gatunku , koszula Calvin- Klein za 700zł spodnie markowe za 300zł oczywiście znamy i lubimy napiszcie coś konkretniej ;)

Gość frufru
wolę faceta ubranego z niedbałą fantazją (sweter typu Hemingway - uwielbiam!) albo z lekkim nalotem stylu bohema lub hippie. lubie jak jest jakieś przełamanie stylu - czyli np. do marynarki i klasycznej koszuli mniej klasyczne spodnie lub oryginalne buty. dresy na facecie toleruję tylko podczas sportu. nie lubię wyelegantowanych na maksa kolesi w obcisłych spodniach w kancik, w koszulach różowych w kratke i w pasujących do koszul kaszkietach. u mężczyzn takie zafascynowanie moda i trendami mnie śmieszy. u kobiet zresztą też, wolę jeden gustowny modny szczegół niż całą wymuskaną kreację od stóp do głów. prawdziwa elegancja u mężczyzny to po prostu dobry garnitur w dowolnym stylu z dobranymi dodatkami.

Gość preferujecie
????????????????????????

czekam na dalsze propozycje :)

wojkowe buty, koszulki z fajnymi nadrukami bojowki (ale ne skejciarskie) czyli tj moj sie ubiera a i moj facet dzinsow nie ma prawa wlozyc, nie cierpie facetwo w dzinsach:O

to "idol" ale ubrany w zwyczajną czarną koszulę i nie widać ani spodni ani butów :)

bojówki to spodnie pracownika ochorny albo fana paint ball (takie skojarzenie mam)

Nie chodzi mi tu o jakieś drogie marki, fajne ciuchy dla facetów ma reserved, pull and bear... Ogólnie chodzi mi tu o klasyczne ciuchy:P

jak zobaczylam to zdejcie, to od razu pomyslalam, ze jakis madrala sie znajdzie i tk napisze:) ni, moj nie jest modelem, nie ma wzrostu na ten zawod:D

okropne te dzinsy, nie wypuscilabym mojego w takich. na szczescie moj sie slucha w sprawach ubioru;)

i gdzie te modne Polki ? przecież to nie problem pokazać trzy elementy ubioru dla faceta :) spodnie koszula / buty / bluza /sweter jakieś trzy propozycje

Gość sam jestem ciekawy
co kobiety mysla ale one potrafia tylko krytykowac styl mezczyzn a zero rad ;)

Gość ja uwielbiam.....
jeansy fajny t shirt i trampki :) luzacki styl zawiadacki wlosy troszke dluzsze najlepiej rozwichrowane w kazda strone i kilkudniowy dranski zarost mmmmniam :)

Gość ja uwielbiam.....
trampki lub fajne adidasy najlepiej pelny oldschool :)

Mi sie podobaja koszule, klasyczne ale nie takie calkiem eleganckie, bez krawata, i z jednym guzikiem rozpietym :D Ale tylko jednym i tylko w sytuacji kiedys nie ma zbyt bujnych wlosow na klacie, bo jak wystaja to fuuuj :P A tak poza tym to nie mam reguly ale na pewnoe styl ubierania musi pasowac do stylu bycia, jak ktos probuje na sile byc kims kim nie jest to widac.

Gość bezsennny w
studenteczko jeśli możesz podaj propozycję z fotografią dziękuję i pozdrawiam

Gość bezsennny w
a tak na to liczyłem ps nie zawiesza CI się internet a przeglądarka , wystarczy wyłączyć flash'a :) najlepiej zainstalować sobie Firefoxa i moduł adblock

Ja podejrzewam, ze to raczej przez te wszystkie dziewczyny, ktore wrocily do domu i wlaczyly laptopy (a mamy taki z neostrady bezprzewodowy, ze im wiecej osob korzysta tym wyraznie wolniej chodzi) :D

Gość bezsennny w
to zostawmy ten temat blokowania reklam na kiedyś indziej ;) Jak będę ubrany źle kolejne kilka dni lub miesięcy to nic się nie stanie , ale w wolnej chwili wrzuć coś ;) i powiedz np co złego jest w tych Jeansach :D http://www.jeans-online.pl/product_info.php? levi=levis-501reg-jeans-stonewash&levis=spodnie-meskie-501re g-jeans