Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfanka84

Nie lubię Jarka_84 za

Polecane posty

Gość antyfanka84

za to, że jest pasztetem.

Gość pozdrawiam całą ręką
Głównie za to że przez brak szacunku do samego siebie nie ma go też dla innych forumowiczów, a jak sądzę też i do swojej matki.

Gość jola z przedszkola
a za jego wiochę w wypowiedziach

Gość teksańska pindzia na chwilkeę
a ja go lubię zawsze miałam słabość do sprawnych inaczej :classic_cool:

A mi on nie przeszkadza. Wolnosc slowa to wolnosc slowa ;p Chociaz odrobina kultury oczywiscie by nie zaszkodzila ;)

Gość Ja tam swoje
Dolaczam sie - koles serfuje po wszystkich forach i kazdemu ubliza. A sam pewnie ma penisa dlugosci 5 cm wiec sie musi dowartosciowac!

Gość niedouczony wieśniak
Szkoda czasu rozmawiać o matole, który nie wie co znaczy kultura, sczyty chamstwa, brak ogłady doskwiera na każdym kroku, nieumiejętność wypowiedzi na temat

Gość Ja tam swoje
Jarek chyba mamusia ce wychowala na samym tylko pasztecie skoro tak cie to meczy. Wlasciwie to jedno z niewielu slow jakie istnieje w twoim slowniku.

Zajmij sie Jarku lepiej nauka albo idz na spacer bo to ciagle siedzenie przed komp rzuca sie tobie(celowo mala litera) na glowe :)

Gość jarek84...
jest niedowartościowanym szczelem i choć mu się wydawać może że jego wypowiedzi kogoś cieszą, to może rozhisterowane młode panny co sikają że ktos do nich zagada. Przeszkadza w większości rozmów i skoro jest niechciany to niech to w końcu zrozumie i opuści to forum. Cięzko powiedzieć że komus ktoś nie przeszkadz, skoro każdemu szydzi, wyzywa, nie ma zadnej tolerancji. Chyba że ktoś jest taki sam jak on.

Gość Ja tam swoje
Jarek - twoje zdanie na temat kobiet jest jasne. Zastanawia mnie tylko jaki z ciebie amrny dupodaj. Tak z ciekawosci szperam po topikach i ty sie wpisujesz wszedzie i o kazdej porze dnia od lat. Ty jestes jakis marnym psem, bez pracy, bez niczego. I z ogromna doza wolnego czasu.

Gość o właśnie
Nie ma pracy, nie ma panny, szczeka na wszystko co się rusza. Jak z marginesu. I to wcale nie jest fajne, że ktoś jest wyszczekany i nie zna kultury słowa. To nie jest fajne!

Gość ozdoba kwiatek
jestem na kafe od roku jako pomarańczka i nie wiem o co chodzi z tym Jarkiem widocznie pomijam jego wpisy

ta co nie lubi Jarka, Ty sie tak nie fatyguj, bo nie pierwsza taki temat zakladasz:P i wydaje mi sie, ze to wy jestescie jakimis siksami, ktore sie podniecaja, ze Jarek cos w ich temacie napisał :P I nie zebym go bonila, po postu coagle tylko Jarek, Jarek, Jarek....Ile mozna?? :P

Gość kobieta i koniec
chamska świnia. to forum jest dla kobiet (nigdzie nie napisane, że dla małolat) A kobietą się jest gdy jest sie kobietą . nie dziewczynką lub zmirerowanym chłpoczykiem co szuka swego miejsca.

Gość ozdoba kwiatek
aha teraz rozumiem to facet który uważa że dziewczyna która ma więcej niz 24 lata to stara rura i że są tu same grubasy tak ?

Cóż takiego udowadnia ten topik? A no że mimo że go nie lubicie wzbudza wasze zainteresowanie. 😴

Gość ozdoba kwiatek
a dlaczego myrevin jak coś mówisz to masz zawsze śpiącego ludzika ? wszystko cie nudzi

Gość Ja tam swoje
O tam, rowniez chetnie piszemy o glupich facetach takich jak ty. Nie tylko o ciazy i dietach...

Gość szampan zloto
łeee tam ja sie nie przejmuje takimi głupkami a może to brzydka kobieta po 40 -tce ? niewiadomo

No cóż. Zdarza się tu spotkać inteligentnego faceta z poczuciem humoru i kulturą na poziomie. Ale tacy jak Jarek_84 też pewnie są potrzebni, żeby łatwiej było docenić tych pierwszych. Ale swoją drogą, kultura to nie ciężar i więcej jej by się przydało Jarkowi.

Gość ladaco na łeb upadł
wielbłądy nie maja wszy, osle jeden!