Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smart231

Czy mialyscie swedzenie ciala i okazalo sie,ze to nie CHOLESTAZA?

Polecane posty

Gość smart231

wlasnie czekam na wyniki i sie zastanawiam czy jest to mozliwe czy wszystko moze swedzic ot tak, bez powodu?? rozumiem,ze piersi i brzuch moga swedzic, ale nogi i rece?? uczulenia nie mam, nie mam zadnej wysypki a mimo to swedzi-szczegolnie wieczorem. Czy ktos kto sie zna moze sie wypowiedziec?

Gość smart231
Nikt z Wa

Gość ja mam to samo od ok 3 dni
a jestem dopiero w 19 tygodniu, wiec raczej jest to nie mozliwe, ale nogi swedza mnie potwornie...:-S

Gość smart231
no wiec u mnie to niemozliwe, bo myje sie caly czas tym samym mydlem bo jestem przewrazliwiona na zapachy, trudno lepiej poczekac na wyniki niz gdybac

Gość ja mam to samo od ok 3 dni
Ja tez uzywam caly czas tego samego, a jednak swedzi...na cholestaze jednak za wczesnie...wiecie co to moze byc?

Gość smart231
ja myslalam na poczatku,ze to moze komary mnie pokasaly, no ale ile komarow o tej porze. W ogole to nie pasowalo noi w dodatku na calym ciele? a nie wiem juz. Tobie tez nie umiem poradzic, zrob sobie test ktory jest potrzebny zeby wykryc cholestaze. nie wiem jak to sie dokladie nazywa, mnie pobierali krew.

w ciazy pokazalo sie uczulenie na czekolade, swedzialo cale cialo ;)

ja miałam swędzenie całego ciała przy dwóch ciążach, robiłam chyba 3 razy w ciągu całej ciąży badania na cholestazę i za każdym razem była wykluczona. Swędziało mnie całe ciało, drapałam się jak opętana, myslałam że zwariuje;-) ale zawsze lepiej jest sprawdzić