Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 18, 2009 Nie lubię pielęgniarek :o Będąc ostatnio w szpitalu zauważyłam, że są nieuczynne, wyniosłe, w nocy śpią i charakteryzują się nieczułością :O Nie okazują współczucia pacjentom, są jak głazy zimne i bezduszne :o Nie uważam, że powinny zarabiać więcej, a może zawód ten przyciąga jakieś sadystki? . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zabawne to ach jak zabawne Napisano Marzec 18, 2009 Zgasdzam sie z Toba, niewiele jest pielegniarek ktore wykonuja swoj zawod z nalezytym zaangazowaniem a swoja prace traktuja jako przykry obowiazek, tylko szkoda ze nie zdaja sobie sprawy ze chorzy to wyczuwaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 18, 2009 Na pewno są i oddane, lecz szczerze - ja zetknęłam się z takimi tylko w książkach i na filmach :o W realu co jedna to gorsza :O Ze wszystkiego robią wielką łaskę, na oddziale dziecinnym w ogóle nic nie robią, u jednego dziecka nie było matki, to i tak nie przychodziły, leżało te dziecko i ryczało, ryczało... A panie pielęgniarki siedzą sobie w dyzurce :O . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach